Saša Orviská posiela neprajníkom jasný odkaz: Hýbte sa a prestaňte závidieť!

Krásna JOJkárka je známa svojou sexi postavou, a to napriek tomu, že je maminou dvoch detí. To, že každý sa môže dostať do formy, neustále pripomína svojím sledovateľom!

"Tiež som si myslela, že to nepôjde, ale aj tak som sa premohla a neuvažovala o tom na gauči. Áno, občas som fakt potila krv. Po celom dni na ihrisku, po žúrke. Bez výhovoriek. Ale po každom tréningu som bola superhappy, že som opäť prekonala svoje limity," zdôverila sa fanúšikom na Instagrame a všetci zostali bez slov po pozretí fotografie, ktorú uverejnila. Treba pripomenúť, že svoje druhé dieťa porodila len minulý rok vo februári. A už krátko na to sa dostala späť do formy. Dnes jej postava vyzerá vďaka cvičeniu skutočne obdivuhodne! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Orviska (@alexandraorviska)

 

Alexandra Orviská dobre vie, že byť verejne známou osobou so sebou prináša aj negatívne komentáre na sociálnych sieťach. S tými sa neraz stretáva aj ona sama. Pôvodná fotografia, ktorú uverejnila, bola na chvíľu dokonca zmazaná. "Vadila vám táto fotka? Dali ste mi ju zmazať?" Spýtala sa Saša. Neodpustila si následne komentár, ktorý by si k srdcu mal vziať každý, kto sa chce dostať opäť do formy. "Keď vám tak prekážalo, že možno motivujem ženy, že naozaj netreba držať diéty, ale radšej sa hýbme! Lebo všetko ide!" Adresovala "hejterom". Je jasné, že brunetka si ide sa svojím a žiadne výhovorky ani negatívne reakcie si nepripúšťa!

Sašu Orviskú môžete sledovať v relácii Topstar každý pracovný deň o 12:30  na JOJke!