Sara Sandeva hravo zatieni nejednu kolegyňu: Aha, s akou kráskou randí Jakub Prachař!

Len pred pár dňami oslávila krásna herečka 25 rokov, no mnohí by jej tipovali ešte o niečo menej. S Jakubom Prachařom tvoria pár už viac než rok a krásku mu nejeden závidí!

Sara Sandeva má macedónsky pôvod, no pokojne by ste si ju splietli s Češkou. V Českej republike vyrastala od malička. Aj dnes hrá v zahraničí - v rodnom Macedónku či v Srbsku. "V Srbsku budem natáčať ďalší projekt. Odpísala mi agentka, ktorá pracuje na celosvetovom trhu, a chodia mi aj nejaké ďalšie castingy, ale viete čo, v tejto brandži je strašne veľká konkurencia, nie som naivná," prezradila v rozhovore pred český Deník. V Česku sa jej zatiaľ jej herecká kariéra pekne rozbieha. Na obrazovkách TV JOJ ju môžete aktuálne sledovať v seriáli Dvojka na zabitie, kde hrá po boku svojho priateľa Jakuba Prachařa! 

Pred rokom svoju lásku s Jakubom Prachařom na festivale v Karlových Varoch ešte skrývali, tento rok sa už hrdo viedli za ručičky na červenom koberci. Nevadí im ani štrnásťročný vekový rozdiel, ktorý medzi nimi je. A to, že im to poriadne svedčí dokazuje nejedna spoločná fotografia či video!

Zdroj: Profimedia

Sledujte seriál Dvojka na zabitie dnes o 20:35 na JOJke! 

Tagy: sara sandeva