Mamba Dasha svojím priznaním pobláznila fanúšičky: Tento problém majú azda všetky ženy!

Sympatická herečka a speváčka na svojom profile na sociálnej sieti počas víkendu otvorene prehovorila o téme, ktorá je stále tak trochu tabu. Fanúšičkám sa zdôverila so svojím problémom, čím ich úplne pobláznila. Netrvalo dlho a prišlo jej množstvo ďakovných správ!

Mamba Dasha Šarközyová sa spolu s partnerom Tonym Poruchom stali v októbri 2018 po prvý raz rodičmi, keď sa im narodil synček Manolo. Herečka a speváčka začala krátko po pôrode pracovať na svojej postavičke, pretože sa chcela vrátiť naspäť do formy. Pravidelne cvičila, zmenila jedálniček a nevzdala sa ani vtedy, keď to nešlo podľa jej predstáv. Tvrdo zamakala a výsledkom bola dokonalá výstavná postavička.

Každá žena však vie veľmi dobre, že udržať si vysnívané krivky nie je práve najjednoduchšie. Nie všetky dámy majú totiž „dobrú genetiku“ a ostávajú štíhle aj v prípade, že jedia všetko, na čo majú chuť. V dobe, keď je dokonalá postava „do plaviek“ ešte stále tak trochu považovaná za vrchol krásy, tak mnohé ženy pociťujú úzkosť a pocit nedostatočnosti. Niet preto divu, že otvorené priznanie, ktoré cez víkend na Instagrame Mamba zverejnila, sa stretlo s obrovským ohlasom. Herečka totiž otvorene povedala, že sa nedokáže v strave obmedzovať, obzvlášť, keď má predmenštruačný syndróm.

Tony Porucha a Mamba Dasha Zdroj: archív T.P.

​Vo videu vymenovala, čo všetko za posledné dni skonzumovala a zakončila to so slovami, že nemá výčitky svedomia, pretože prijaté kalórie pôjde spáliť cvičením.Ja naozaj nie som ten typ, čo sa bude striktne vyhýbať všetkým chutným veciam kvôli nejakej predstave dokonalej postavy. Na to je život príliš krásny a krátky, aby som sa takto obmedzovala. Keď budem mať chuť na colu, tiramisu alebo na pizzu, proste si to dám,“ skonštatovala Mamba. „Pre mňa je dôležité užívať si život a zároveň sa cítiť vo svojom tele dobre. A to nedocielim hladovaním, ani zbytočným obmedzovaním. Preto si VŽDY volím cvičenie. Moje telo pružnie a silnie, čo využívam v bežnom živote. Spaľuje väčšinu kalórií z môjho užívania si života a zároveň moje telo zaplavujú endorfíny, takže som šťastnejšia, spokojnejšia a pomáham aj svojmu psychickému zdraviu. Preto cvičenie a pohyb milujem. Aj keď sa mi často nechce, ale jedlo milujem ešte viac. A nikdy nikdy sa ho nevzdám. Moja predstava dokonalého života je jesť tie najúžasnejšie veci na svete a zapíjať ich tými najúžasnejšími nápojmi s krásnym výhľadom a po boku moji milovaní dvaja chlapci,“ povedala bez servítky pred ústami. Herečka po týchto slovách okamžite dostala od fanúšičiek množstvo ďakovných správ. V tých jej písali, že sú jej za tieto slová nesmierne vďačné a motivujú ich. Tomu sa povie skutočná influencerka!

Mamba Dasha Zdroj: archív D.S.

Tagy: Mamba Dasha