Hviezde obsadenie so svetovým menom: Seriál Duch prinesie spojenie krimi a komédie!

Spojenie kriminálneho a komediálneho žánru, ale hlavne množstva akcie. To je seriál Duch, ktorý aktuálne nakrúcame na JOJke!

Rovnaký seriál odvysielala česká Prima minulý rok s veľmi dobrým ohlasom. "Vydarený námet sme sa s rovnakými tvorcami rozhodli pretaviť aj do slovenskej verzie, ktorú na obrazovky uvedieme už v budúcom roku," prezradil generálny riaditeľ TV JOJ na svojej sociálnej sieti. Seriál prinesie príbeh policajného vyšetrovateľa Emila, ktorému život naruby obráti smrť mafiánskeho šéfa Darka Besarabiča. Mŕtvy mafián chce od Emila pomoc s vypátraním záhadných okolností jeho smrti. Ako protislužbu mu ponúka Darko pomoc pri riešení ďalších jeho prípadov. Ide o kriminalistiku z reálnej praxe, ktorá však bude podaná s humornými prvkami!

V úlohe vyšetrovateľa uvidíte Michala Kubovčíka. Ten si zahrá po boku ďalších obľúbených slovenských hercov. Tešiť sa môžete na Rebeku Polákovú, Maroša Kramára, Martina Nahálku, Roba Jakaba či Kamila Mikulčíka. V úlohe ducha mafiánskeho bosa uvidíte herca z originálnej verzie seriálu. "Ducha mafiánskeho bossa Darka v originálnej verzii nezameniteľným spôsobom stvárnil srbský herec Predrag Bjelac, ktorý v tejto úlohe exceloval natoľko, že sme si v nej nevedeli predstaviť vhodnejšieho kandidáta. Teší ma, že Pedja, ktorý si už zahral v takých svetových produkciách ako Harry Potter alebo Narnia, prijal ponuku aj do slovenskej verzie seriálu, kde sa stal hereckým kolegom Michala Kubovčíka - vyšetrovateľa Emila," prezradil Marcel Grega!

Pozrite si prvé fotografie z nakrúcania: