Rastie ako z vody! Dominika Cibulková zverejnila rozkošný záber dcérky: Vidíte to aj vy?

Bývalá tenistka Dominika Cibulková sa len nedávno stala dvojnásobnou mamou. Do rodiny im v marci pribudla malá Ninka. Pozrite, aká je rozkošná!

Toto obdobie si naplno užíva. Dominika Cibulková sa v marci stala dvojnásobnou mamou a vytúženej dcérky sa už nevedeli dočkať. Dievčatko dostalo krásne meno, Ninka a už od prvého momentu sa stala miláčikom rodiny. Obľúbil si ju aj synček Dominiky, malý Jakubko, ktorý svoju sestričku neustále zahŕňa láskou. Na záberoch, s ktorými sa Dominika občas podelí na svojom Instagrame, sú spolu fakt rozkošní.

Malá Ninka má aktuálne dva mesiace a rastie ako z vody. „Dva mesiace, odkedy je pre nás svet krajším miestom," napísala pod najnovšiu fotku bývalá tenistka. Zároveň svetu konečne ukázala dcérku v plnej kráse a komentáre plné milých slov sa len tak sypali. Navyše, malá Ninka má už teraz dlhé a husté vlásky. Je to detail, ktorý si všimne okamžite snáď každý. Nuž, netreba sa čudovať, že si Dominika aj s manželom toto obdobie užívajú. Sú to rozhodne krásne a neopakovateľné momenty.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)