Dnes už sú obaja šťastne zadaní: Takýto krásny vzťah má Channing Tatum so svojou EX!

So svojou bývalou manželkou sa rozviedli po deviatich rokoch manželstva. Rozvod prebehol hladko a dnes o sebe nepovedia bývalí manželia zlého slova!

Jenna Dewan a Channing Tatum tvorili manželský pár od roku 2009 a v roku 2013 sa im narodila dcérka Everly. V roku 2018 sa pár rozišiel a o rok na to došlo k rozvodu po vzájomnej dohode. Ich rozhovod prebehol bez problémov, nie preto prekvapením, že spolu vychádzajú dobre. Môže za to určite aj dcérka Everly, ktorá bola pri rozvode najväčšou prekážkou. Dievčatko však bývalých manželov doteraz spája. "Channing má k Jenne len maximálny rešpekt. Vždy si ju bude veľmi vážiť ako matku ich dieťaťa a nič to nemôže zmeniť." povedal zdroj pre Us Weekly. 

Channing aj Jenna sú už aktuálne v nových vzťahoch. Jenna krátko po rozchode začala randiť s hereckým kolegom a muzikantom Steveom Kazeem. Po takmer roku randenia v septembri 2019 potvrdil pár, že čaká svoje prvé spoločné dieťa. V marci sa im narodil syn Callum. Ani Chaning si od randenia nedával dlhú pauzu. V roku 2021 sa začal stretávať s dcérou Lennyho Kravitza. Zoe je nemenej úspešnou herečkou a prvýkrát sa stretli práve na nakrúcaní filmu. "Je to jednoducho úžasný človek. Rozosmieva ma a obaja naozaj milujeme umenie a rozprávanie sa o umení a skúmanie, prečo robíme to, čo robíme. Radi si pozrieme film, rozoberáme ho, rozprávame sa o ňom a navzájom sa vyzývame," povedala Zoe v rozhovore pre GQ, prečo sa do herca bezhlavo zamilovala!

Sledujte film Drahý John s Channingom Tatumom dnes o 14:20 na JOJke!