Na TOTO sa väčšina žien nedokáže len tak pozerať: Neuveríte, ako teraz žije Simona Krainová!

Stovky krabíc, do ktorých Simona Krainová pred rekonštrukciou podkrovného bytu zbalila veci, stále zostávajú nevybalené v garsónke. Po návrate z Dominikánskej republiky stále žijú s partnerom z toho, čo si zabalili do kufrov!

Po dvanástich rokoch života v podkrovnom byte sa Simona s manželom Karlom Vágnerom rozhodli pre totálnu rekonštrukciu. "Ako sa narodili deti, explodovala doslova bomba. Maxík ťapal ručičkami od jedla po stenách. Bruno ho úspešne nasledoval a postupom času do brazílskej čerešne na podlahe, nielen tými oranžovými tatrovkami, kreslili nepravidelné a trvalé obrázky. Časom, ako sa naša rodina rozrástla, sa k nim pridali dve parťáčky Angela & Aisha. Keď to zhrniem, tak sa nám podarilo byt zdevastovať a po dvanástich rokoch sme konečne pripravení na kompletnú rekonštrukciu," zverila sa Krainová, ktorá musela všetko oblečenie, topánky, kabelky a ďalšie veci zbaliť do krabíc!

Aj keď už v novom byte rodina býva, krabice stále čakajú na vybalenie. "Nemám na to silu. Prídem do garsónky, ktorá je zaplnená škatuľami, poleje ma pot a zabuchnem dvere. Už sme z Dominikánskej republiky niekoľko týždňov doma, ale stále žijem z kufrov. Keď si predstavím tých 60 kabeliek, 300 párov topánok a milión handier, tak je mi zle," zverila sa českému Blesku Simona. "Zisťujem, že je mi v tom prázdne dobre a vlastne nič nepotrebujem. Rovnako stále dookola nosím dvoje džínsy, tričká a dvoje tenisky. Asi to všetko predám," tvrdí so smiechom kráska, ktorá má v pláne žiť pol roka v Česku a pol roka v Dominikánskej republike, kde vlastní nehnuteľnosť!