Dámy, neustále riešite svoju postavu? TENTO odkaz Renáty Názlerovej si musíte prečítať!

Leto a plavková sezóna sú v plnom prúde, no žiaľ, mnoho žien si neužíva radosť z krásnych dní pri vode, ale trápi sa tým, akú majú postavu. Veľa dám sa hanbí nosiť bikiny a ak si ich aj oblečú, po príchode na kúpalisko sa ošívajú a majú pocit, že sa na ne všetci pozerajú a hodnotia ich krivky. Ak sa v týchto riadkoch spoznávate, práve vám sú venované slová, ktoré Renáta Názlerová napísala pred pár dňami na sociálnej sieti!

Herečka, moderátorka a spisovateľka Renáta Názlerová je okrem iného známa tým, že sa na sociálnych sieťach často venuje téme sebalásky. Fanúšikom dáva tipy, ako seba samého viac milovať, ako pracovať na svojom sebavedomí a podobne. Svoje postrehy zverejnila aj pred pár dňami, keď sa vyjadrovala k plavkovej sezóne a ku komplexom, ktoré k nej najmä u dám často patria. "Leto prepuklo, hor sa do plaviek!... a myslím to smrteľne vážne. Či ste nízke, či vysoké, chudé, či kypré, či ste bruškaté, prsnaté, ritnaté, stehnaté, chudulinké - NEVADÍ. Lebo ste to VY, vaše telo je súčasťou vašej identity," napísala Renáta.

K svojmu statusu pripojila aj video, v ktorom sa nachádzajú jej fotky z dovoleniek. Na tých pózuje výhradne v dvojdielnych plavkách. "Ak som sa niečo naučila, tak to, že: nech vyzerám akokoľvek, vždy sa nájde aspoň jedna žena, ktorá túžobne povie: kiež by som vyzerala aspoň tak, ako ty. Nech by som vyzerala akokoľvek (dobre), vždy sa nájde aspoň jedna, ktorá ma bude kritizovať, alebo mnou opovrhovať. Vždy, keď prídem na pláž a vyzlečiem sa do plaviek: tretina prítomných chlapov, obdivne vzdychne och, tretina zaskočene ach a tretine je to šumafuk. Dobrá správa je, že presne takto to majú aj XSky aj XLky. Tak šup šup do plaviek, a je jedno, či to budú tankiny, bikiny, burkiny, mikiny. Hlavne nech si to užívate," poradila Názlerová.

Spomínané video podľa jej slov zverejnila preto, aby ostatným ženám dodala guráž. "Ja mám vždy plavky dvojdielne. Lebo milujem ten pocit slobody, môcť sa kúpať v slnku, v mori a potom cítiť, ako sa kryštáliky soli bahnia na mojej pokožke. Užite si leto, zahoďte všetky obavy a predsudky, buďťe šťastné, spokojné a sebavedomé. A potom sa o to šťastie, radosť a znovu nadobudnutú energiu podeľte so svojimi drahými a blízkymi. Je to vaše telo - váš chrám. Vzdajte mu úctu a doprajte mu potechu," dodala.