Česká herečka, Veronika Žilková, je v TOP forme: Svojim odvážnym outfitom vám vyrazí dych!

Pripravovaný seriál, Lásky v Istanbule, má skutočne hviezdne obsadenie! Súčasťou novinky bude aj česká herečka, Veronika Žilková, ktorá na pľaci všetkým dokazuje, že je v TOP forme. Veď, uznajte sami!


Veronika Žilková si novom seriáli Lásky v Istanbule zahrá aj po boku Maroša Kramára, s ktorým dokonca v Turecku zdieľa aj pracovný karavan. Novinka bude výnimočná nie len samotným prostredím, ale aj dokonalými outfitmi a luxusnou vizážou hercov a herečiek. Aj Veronika Žilková sa v novom seriáli ukáže v naozaj TOP forme. V bielom kostýme vyzerá výborne a je jasným dôkazom toho, že vek je len číslo. Herečka si tak v romantickom seriáli vyskúša množstvo odvážnych outfitov. V každom z nich však rozhodne zažiari. Čo poviete?

Ako už naznačuje samotný názov seriálu, jeho nakrúcanie prebieha v nádhernom prostredí tureckého Istanbulu. Nakrúcanie v zahraničí tak dodáva seriálovej novinke úplne nový rozmer. Tešiť sa môžete na krásne exotické prostredie, luxusné kostýmy, ale aj hviezdne obsadenie. V seriálovej novinke si zahrajú aj ďalšie zvučné mená, ako Liv Bielovič, Jana Labajová, Daniel Žulčák, Maroš Kramár, Gregor Hološka, Juraj Bača, Veronika Žilková, Simona Kollárová a ďalší. Lásky v Istanbule bude desať dielnou sériou a sľubuje príbehy plné lásky, ale aj humoru a tiež situácie, ktoré zažívajú ľudia žijúci v cudzine, ďaleko od svojich domovov. Pozrite si prvé zábery z nakrúcania v galérii.