Maštalírovci na premiére odhalili svoje sladké tajomstvo: Aha, čakajú druhé bábätko!

V kuloároch sa už dlhší čas šepkalo, že rodina úspešného herca Tomáša Maštalíra sa o nejaký čas rozrastie, pretože jeho manželka nosí pod srdcom druhé dieťatko. Túto informáciu však nepotvrdili, ani nevyvrátili. No definitívny koniec špekuláciám nastal v stredu večer, keď prišli Maštalírovci na slávnostnú premiéru rodinného filmu Nikdy nehovor nikdy!

Tomáš Maštalír patrí k najobsadzovanejším slovenským hercom, pričom najnovším dielom, v ktorom predviedol svoj talent, je rodinný film Nikdy nehovor nikdy. V stredu sa v jednom z bratislavských kín uskutočnila slávnostná premiéra tejto novinky, ktorú napísal i režíroval Braňo Mišík. Na uvedení filmu do života nechýbali ani hlavní hrdinovia filmu a tak diváci mohli na vlastné oči vidieť spomínaného Tomáša Maštalíra, Terezu Kostkovú, Lenku Krobotovú, Hanu Holišovú, Luciu Siposovú či Dominiku Mirgovú.

Maštalír, ktorý si vo filme zahral rozvedeného Petra, prišiel do kina na premiéru aj so svojou krásnou manželkou Kristínou. A už na prvý pohľad bolo všetkým jasné, že ich starostlivo utajované tajomstvo vyšlo na povrch. Úspešný herec si totiž svoje súkromie prísne stráži a rozhodne nepatrí k celebritám, ktoré by sa kade-tade chválili novinkami zo života. Keď sa teda pred časom začalo šepkať, že čakajú druhé bábätko, informáciu nepotvrdili, ale ani nevyvrátili. V stredu však už bolo jasné, že je to pravda a ich dcérka Emma bude mať súrodenca. Kristína totiž ukázala v romantických kvetinkových šatách krásne guľaté tehotenské bruško. Požehnaný stav jej naozaj svedčí a Maštalírova zákonitá vyzerala naozaj božsky. Gratulujeme!

Rodinný film Nikdy nehovor nikdy si môžete pozrieť v kinách od 3. augusta!

Manželia Maštalírovci Zdroj: Facebook Nikdy nehovor nikdy