Katarína Brychtová otvorene o tabuizovanej téme: Jej slová sa týkajú každej ženy!

V živote to raz zažije každá žena a predsa sa o tom nehovorí. Reč je o menopauze, ktorá je stále pomerne tabuizovanou témou. Herečka Katarína Brychtová však o tomto období porozprávala otvorene.

Každý človek je jedinečný a preto ani rovnaké veci neprežívame totožne. Hoci obdobie menopauzy nastúpi v živote všetkých žien, každá to prežíva trochu inak. Svoje o tom vie aj herečka Katarína Brychtová, ktorá v rozhovore pre Top Star prehovorila o tejto tabuizovanej téme. "Ja som šťastný človek, lebo nejak to prešlo a ja som si to ani neuvedomila. Nemala som žiadne výrazné príznaky," povedala Brychtová. Jedným dychom doplnila, že toto náročné obdobie zvládla s ľahkosťou zrejme aj preto, že mala veľa aktivít. "Podľa mňa je veľmi dobré, keď človek veľa pracuje a má veľa záujmov. Potom nemáš čas riešiť seba. To vo všeobecnosti platí. Čo ťa nezabije, to ťa posilní. Všetko treba brať s ľahkosťou," myslí si herečka.

Aj keď sa v spoločnosti často hovorí o tom, že najmä známe ženy by chceli ostať čo najdlhšie mladé, Brychtová je na tom inak. So svojím vekom je spokojná a ukrojiť by si z neho nechcela. "Ja som taká spokojná s tým, koľko mám rokov. Konečne už mám trošku rozumu a cítim sa zrelá. Ja nemám túžbu mať 40 alebo 35. Ani o päť rokov menej. Možno, že toto je to dobré obdobie. Keď deti sú veľké, aj vnúčatá mám relatívne veľké, mám čas na seba a užívam si život tak, ako ide. Ja som takto spokojná," dodala s úsmevom.