Festival Paradise Open Air

Prichádza najväčší elektronický festival na Slovensku: Festival Paradise Open Air!

Paradise Open Air je jedinečným a najväčším elektronickým festivalom na Slovensku. Minulé ročníky sa konali na domácej pôde - Orave, odkiaľ pochádzajú organizátori. Jedinečný priestor na nábreží Oravskej priehrady ale ročník 2024 zmení na hlavné centrum národného a kultúrneho života na Slovensku – mesto Martin!

Svetové mená elektronickej hudby na Slovensku

Na festivale vystúpia ôsmi Headlineri zo zahraničia! Svetovými menami na MAINSTAGE sú: DJské duo Bassjackers z Holandska, DJ Acraze z Ameriky, Kaaze zo Švédska a DJské duo KREAM z Nórska.

Festival s názorom

Témou ročníka Paradise Open Air 2024 je The New World – festival odráža myšlienku nového sveta a lepšej budúcnosti. S témou festivalu bude spojená aj jeho vizualita. Organizátori chcú na Slovensku vytvoriť niečo jedinečné, čo bude porovnateľné so svetovými festivalmi ako Tomorowland či Ultra Music Festival. Zároveň je tento Nový svet určený pre konkrétnu komunitu ľudí - a to fanúšikov elektronickej hudby.

Zdroj: Festival Paradise Open Air

3 Stage

V tohtoročnom ročníku Paradise Open Air je veľkou novinkou spolupráca so značkou Trident! Vďaka tomu si návštevníci budú môcť vychutnať aj Drum and Bass Stage, na ktorom vystúpia najväčšie mená Drum and Bass scény zo Slovenska, Česka, ale aj veľké zahraničné mená. 

Celkovo si tak návštevníci budú môcť užiť hudbu na troch stagoch: 1 dekorovaný Open Air Mainstage, 1 menší Drum and Bass Open Air Stage a 1 Stage pod stanom. 

Novinky v organizácii

Paradise Open Air sa tento rok bude konať v dňoch od 26. - 27.7.2024. Najväčšou novinkou bude zmena pôsobenia festivalu, a to v meste Martin, konkrétne - kúpalisko Sunny Martin. Toto prostredie festivalu ponúka väčšie možnosti rastu tohto elektronického fenoménu. Areál kúpaliska je navyše veľmi atraktívny.

Zdroj: Festival Paradise Open Air

Stanové mestečko - Dreamer's Village

Organizátori do ročníka 2024 pridali aj možnosť stanovať vo vyhradenom priestore Stanového mestečka. Pre fungovanie, bezpečnosť a pohodlie na festivale je to ideálna voľba, ak si návštevníci chcú užiť festival po celé 2 dni. Okrem toho brány do stanového městečka budú otvorené už od štvrtka 25. júla až do nedele 28. júla. Pre návštevníkov Dreamer's Village bude taktiež pripravená Warm-UP párty už vo štvrtok 25. júla. 

VIP vstupenky

V treťom ročníku Paradise Open Air 2024 je možnosť zakúpiť si aj VIP vstupenky. VIP vstup pre návštevníkov bude mať tieto výhody: 

  • vstup na festival cez oddelený vchod, čím sa návštevníci vyhnú davom a zažijú okamžitý pocit prestíže
  • Welcome drink 
  • veľkokapacitný stan na ochranu pred dažďom či slnkom - nech sa počasie rozhodne akokoľvek, návštevníci s VIP si môžu užívať výnimočný pohľad na Mainstage z veľkokapacitného stanu, ktorý ich ochráni pred akýmikoľvek nepriaznivými podmienkami
  • exkluzívna vyvýšená plocha s výhľadom na Mainstage.
  • samostatné WC
  • vlastný bar s extra drinkami a obsluha 
  • Prístup do bazénov v areáli Sunny Martin a ďalšie…

Vstupenky kúpite TU.

Na webe festivalu si môžete nájsť už aj zverejnené mená ročníka 2024.

Všetky ďalšie informácie o programe a vstupenkách nájdete na oficiálnych kanáloch Paradise Open Air, vrátane webovej stránky www.paradiseopenair.sk a sociálnych sietí festivalu (Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn).