Festival Lovestream spozná už tento piatok umelcov svojho 3. ročníka: Buďte s JOJkou pri tom!

Netrpezlivo čakáte na najväčšiu hudobnú udalosť tohto roka? Veľkolepý Lovestream festival vypukne už 16. augusta 2024 v hlavnom meste. Čoskoro sa dozviete mená účinkujúcich!

Po úspešnom minulom a predminulom ročníku si budete môcť užiť Lovestream festival opäť na Vajnorskom letisku. Všetkých prítomných čaká nadupaný augustový víkend. Od 16. do 18. augusta 2024 sa môžete tešiť na zvučné spevácke mená. Obrovskú šou v minulých rokoch odpálili kapely Imagine Dragons, The Killers, spevák Rag'n'Bone Man či Jason Derulo, ale aj svetoznámi DJ-ovia, ako napríklad Martin Garrix. V troch dňoch bude určite aj tento rok z čoho vyberať. My vám už v piatok oznámime mená interpretov pre Lovestream 2024. Lístky si môžete zakúpiť aktuálne na celé trvanie podujatia. Festival však pravidelne aktualizuje svoju webovú stránku o nové informácie. 

Lístky na nezabudnuteľný Lovestrem nájdete na oficiálnej stránke www.lovestream.sk.

S TV JOJ ako mediálnym partnerom poduajtia Lovestrem vám neunikne žiadna informácia. Sledujte náš web aj sociálne siete, kde v piatok oznámime umelcov, ktorých si tento rok budete môcť vychutnať!

Takúto atmosféru mohli všetci zúčastnení zažiť minulý rok na festivale Lovestream:

Nenechajte si ujsť oznámenie účinkujúcich festivalu Lovestream 2024 už tento piatok! 

Tagy: rita ora