Dramatická premena krásnej Megan Fox: Herečku s novými vlasmi ani nespoznáte!

Sexy herečka Megan Fox sa zmeny rozhodne nebojí! V krátkom čase vystriedala hneď niekoľko divokých farieb vlasov - z brunetky s nádherne lesklými vlnami sa stala rusovláskou, pýšila sa aj ružovými vlasmi a aktuálne sa pochválila modrozeleným mikádom!


Potom, čo herečka Megan Fox oznámila zrušenie zásnub s rapperom Colsonom Bakerom, známejším pod pseudonymom MGK alebo Machine Gun Kelly, podstúpila pomerne dramatickú zmenu svojho imidžu. Hoci v minulosti vystriedala niekoľko pozoruhodných farieb i dĺžok vlasov, teraz volila veľmi neobvykle - v súčasnej dobe má na hlave veľmi svetlé, modrozelené mikádo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox)

Kráska, ktorú preslávila sci-fi séria Transformers režiséra Michaela Baya a urobila z nej sexsymbol jednej generácie, svoju premenu zdokumentovala na sociálnych sieťach. Jej „nová éra“ , ako nový účes popísala, zožala hneď celý rad nadšených a obdivných komentárov. Kaderník známej herečky Dimitris Giannetos potom na Instagrame odhalil, že „džínsovo modré“ vlasy dosiahol obyčajnou farbou z drogérie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox)