The Pretty Reckless sa pridá k AC/DC na turné: Koncert v Bratislave bude sviatkom rocku!

Fanúšikovia rockovej hudby sa majú rozhodne na čo tešiť. Fenomén AC/DC nedávno oznámil meno svojho predskokana na plánovanom koncerte v Bratislave. Bude to poriadna nálož rocku a neskutočnej energie!

Ich nadchádzajúce európske turné s názvom POWER UP je lahôdkou pre všetkých, ktorí milujú tento žáner hudby. Koncert v Bratislave sa uskutoční 21. júla na Starom letisku vo Vajnoroch. No a poznáme aj predskokana na tomto turné. Bude to americká rocková skupina The Pretty Reckless, čo je určite príjemným prekvapením pre fanúšikov.

The Pretty Reckless je známa svojou energickou hudbou a charizmatickou frontmankou Taylor Momsen. Ich posledný album Death by Rock and Roll sa dostal na prvé miesta v šiestich amerických hitparádach a minulý rok mali úspešné turné so skupinou Foo Fighters. Spojenie s AC/DC na turné POWER UP je pre nich ďalším dôležitým míľnikom.

Taylor Momsen Zdroj: Profimedia

Pre AC/DC bude POWER UP prvým európskym turné po ôsmich rokoch, čo z neho robí jedno z najviac očakávaných hudobných podujatí tohto roku. Viac o kapele sa dozviete v reportáži, vo videu HORE!