Stavia Dara Rolins v Taliansku hniezdočko lásky alebo hotel? Pozrite na tú rozsiahlu stavbu!

Podľa posledných snímok zo staveniska v talianskom Tronzano Lago Maggiore to vyzerá, že si Dara Rolins s Pavlom Nedvědom stavia minimálne hotel. Práce na hniezdočku lásky sú v plnom prúde a budúci nájomníci sa majú na čo tešiť. Nádherný výhľad na jazero, príroda a k tomu luxusné kráľovstvo pre chvíľky pokoja.

Vzťah hviezdneho futbalistu a obľúbenej speváčky len kvitne a nielen stavba budúceho domova je toho dôkazom. Vzhľadom na to, že ani jedna z hrdličiek nie je vo veku, kedy by chcela ďalšie deti, investujú do bývania. Vo výsledku budú mať Dara s Pavlom dva domy. Jeden v Česku a druhý v Taliansku, kde má Nedvěd svoje záväzky.

Taliansku provinciu si obaja zamilovali a neváhali len za kus zeme minúť hriešne peniaze. "Pavel Nedvěd kúpil s partnerkou Darou Rolins pozemok za milión eur v Tronzane s výhľadom na jazero Maggiore," hlásali talianske weby skoro pred dvoma rokmi. Treba dodať, že nejde o nič malé, ale podľa informácií má pozemok neskutočných dve tisíc metrov štvorcových. S tým už sa dá pracovať. Ako budúca majiteľka luxusného kráľovstva je Rolins samozrejme zvedavá, ako stavba pokračuje. Spoločne s Pavlom a dcérou Lolou vyrazila omrknúť prácu robotníkov. Základy sú položené a lešenie naznačuje, že dom bude obrovský. "Na kontrole u nás doma," napísala speváčka jednoducho k snímke na Instagrame, kde Lola s Nedvědom stojí za plotom pri veľkom žeriave a pred nimi sa leskne hladina jazera! 

Zdroj: Instagram, Blesk.cz
Tagy: Dara Rolins