Nové informácie o zdravotnom stave princeznej Kate: Konečne nastalo zlepšenie!

Princezná Kate aktuálne prežíva náročné obdobie. O jej zdravotnom stave a vývoji liečby sa toho síce veľa nevie, ale bližšie informácie o tom, ako na tom momentálne je, vniesla odborníčka na kráľovskú rodinu Katie Nicholl.

Manželka následníka britského trónu princa Williama princezná Kate začiatkom tohto roku oznámila, že bojuje s rakovinou. V čase oznámenia už podstupovala chemoterapiu. Nebyť emotívneho videa, ktoré bolo zverejnené princeznou, kde verejne a otvorene vystúpila s informáciami o svojom zdravotnom stave a diagnóze, neboli by sme sa nič viac nedozvedeli. Kensingtonský palác informuje verejnosť len veľmi sporadicky a na podrobnosti o kráľovskej rodine je skúpy.

Teraz sa však k zdravotnému stavu vyjadrila aj odborníčka na kráľovskú rodinu Katie Nicholl. Tá pre Entertainment Tonight prezradila, že najnáročnejšie obdobie má už Kate sebou a vyzerá to tak, že jej stav sa zlepšuje. „Preventívnu chemoterapiu už znáša lepšie. Zo začiatku zažívala náročné časy. Je na veľmi silných liekoch, ale znáša ich už lepšie a aj sa tak cíti. Máme informácie, že sa už pomaly vracia do normálu. Od určitých ľudí som počula, že už chodí s deťmi von, čo je dobrý signál," povedala Nicholl.

Ku situácii okolo manželky sa vyjadril aj princ William. „Je jej lepšie, ďakujem,“ citovala Williama stanica NBS News. Bližšie detaily však neuviedol.