Po úspechu v Talente opäť v JOJke: Jiřina Bohdalová zahviezdi v šou Zlatá maska!

Obľúbená herečka Jiřina Bohdalová sa zhostí úlohy detektíva v novej šou Zlatá maska. Jej úlohou bude uhádnuť identitu spievajúcej celebrity ukrytej v zaujímavom kostýme.

V novej šou Zlatá maska, v ktorej detektívi hádajú identitu spievajúcich celebrít ukrytých pod maskou, sa môžete tešiť aj na Jiřinu Bohdalovú. Hviezda česko-slovenského herectva a divadelníctva má na konte nespočetné množstvo divácky obľúbených filmových postáv, bola členkou nezabudnuteľného tímu Televizní variété a najnovšie zahviezdila ako hosťujúca porotkyňa v našej šou. ,,V Česko Slovensko má talent sa ukazujú talenty a tu sa máte na čo pozerať s napätím v hádaní identity," vysvetľuje Bohdalová rozdiel medzi dvoma šou.

V relácii sa predstaví 12 súťažiacich a každý sa ukrýva pod inou maskou. V prvej epizóde zaspieva 6 masiek a v druhej epizóde ďalších 6 celebrít. Hlasujú len detektívi a diváci v štúdiu za obľúbené vystúpenie a masku daného večera. Kostým, ktorý sa ocitne na konci tohto hlasovacieho rebríčka, si musí dať z hlavy dole masku a zo šou vypadáva

Sledujte šou Zlatá maska od 20. marca o 20:35 hod. na JOJke!