Vlado Voštinár prezradil svoje tajomstvo: TOTO ste o obľúbenom Inkognite netušili!

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Ako sa spätne dívajú na svoje prvé vysielanie? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Neodmysliteľnou súčasťou obľúbenej relácie Inkognito je od jej začiatkov v roku 2003 Vlado Voštinár. Vôbec prvá zábavná relácia v histórii JOJky sa stala už v úvode absolútnym diváckym hitom, čo potvrdzujú aj slová moderátora. Nakrúcanie sa totiž nerealizovalo v štúdiu, ale v divadle L+S a tieto predstavenia boli vždy okamžite vypredané. „Inkognito bolo vtedy hlavne iné v tom, že ľudia si naň kupovali vstupenky, lebo sa to nakrúcalo v divadle L+S a bolo to súčasťou divadelného programu. Spomínam si, že Inkognito bolo vždy vypredané ako prvé. V priebehu dvoch dní bolo Inkognito prečiarknuté s dovetkom vypredané. Bolo to veľmi motivujúce, potešujúce, ale zaväzujúce. Keďže ja som vtedy nastúpil ako máličko známy moderátor, až by som povedal, že ako začínajúci v takýchto veľkých projektoch, tak to bolo späté aj s obrovskou nervozitou,“ povedal Vlado pre joj.sk.

Súčasťou panelu, teda hádačmi, boli už v pôvodnom Inkognite známe osobnosti, ako napríklad Zdenka Studenková, Maroš Kramár, Magda Paveleková, Emil Horváth ml., Janko Kroner, Jozef Vajda, Kamila Magálová, Ady Hajdu či Andy Kraus. Niet preto divu, že Voštinár mal pred prvým nakrúcaním, ako viac-menej začínajúci moderátor, poriadny stres. „Pred prvým Inkognitom som mal sedenie s producentom, na ktorom mi dal asi najťažšie zadanie, aké som ja kedy dostal. Povedal mi, že: Budeš tam so štyrmi absolútne najväčšími slovenskými hviezdami. Ty ich musíš presvedčiť, že si rovnako kvalitný ako oni. Budeš síce posledný v poradí, ale vo výsledku to musí vyzerať, že ty ťaháš káru. A to bolo naozaj veľmi náročné. Oni ma museli jednoducho prijať ako seberovného, lebo inak by to nefungovalo. A asi sa to podarilo,“ dodal s úsmevom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!