Chalupárka Katka Jesenská hrala aj v kultovej Súdnej sieni: Pamätáte si, ako vyzerala?

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Moderátorku Katku Jesenskú si diváci nesmierne obľúbili v úspešnej relácii Na chalupe, ktorá je súčasťou našej vysielacej štruktúry už niekoľko rokov. Verní fanúšikovia JOJky si však určite spomínajú, že pred rokmi v našej televízii začínala v úplne inom projekte. A to nie ako moderátorka, ale ako herečka. Sympatická blondínka totiž hrala advokátku v legendárnej Súdnej sieni.Keďže som vyštudovaná herečka tak to bola pre mňa príležitosť. Advokátku som nikdy nehrala, takže som sa z toho tešila,“ začala Katka svoje rozprávanie.

Keďže Súdna sieň vznikala na základe reálnych súdnych spisov, ktoré sa pretransformovali a upravili pre potreby vysielania, tieto nakrúcania neboli vôbec jednoduché. „Nakrúcanie bolo celkom náročné, pretože som si musela zapamätať texty, ktoré boli autentické a jednotlivé prípady sa naozaj stali. Všetky príbehy boli vybraté z ozajstných súdnych siení. Preto sme museli dodržať všetky veci, ktoré tam odzneli, aby bol ten príbeh autentický. Všetko sme si museli pamätať exaktne,“ vysvetlila pre joj.sk.

Katka Jesenská - Súdna sieň a súčasnosť Zdroj: TV JOJ

​Hoci je Jesenská vyštudovaná herečka, tvrdí, že nakrúcanie Súdnej siene bolo akousi ďalšou školou. Pri stvárňovaní prísnej advokátky musela totiž poriadne vyjsť zo svojej komfortnej zóny. „Musela som hrať veľmi prísnu osobu a ja veľmi prísna nie som. Ale o to lepšia skúsenosť to bola, že som sa musela dostať do inej polohy. Veľmi sa teším, že som to absolvovala, pretože to boli dva roky dobrej školy,“ dodala s úsmevom.

Sledujte obľúbenú reláciu Na chalupe každú nedeľu o 16:50 na JOJke!