Recepčný Viktor sníva o skutočnej láske: Neuveríte, kto túži po jeho srdci!

Seriál Delukse je postavený na zaujímavých a rôznorodých charakteroch, ktoré sa dostávajú do nezvyčajných, až neuveriteľných problémov a komických situácií. Tešiť sa môžete na skvelé herecké obsadnie, zaujímavý príbeh a kvalitný humor.

Už dnes večer na vás čaká skvelý komediálny seriál Delukse, v ktorom bude recepčný Viktor hľadať spriaznenú dušu, hoci má neustálu smolu na ženy. Vždy, keď sa vyberie na rande, zo záhadných príčin to skončí fiaskom. Teraz sa však na úbohého recepčného usmeje šťastie. V hoteli sa ubytuje skupina krásnych dievčat zo súťaže Miss Universalis. Viktor okamžite pochopí, že medzi ním a jednou z missiek Mirkou preskakuje nezadržateľná iskierka nevinnej lásky. Až neskôr sa ukáže, že za tým môže byť obyčajná túžba po jedle. Na dievčatá totiž dozerá prísna Heda, ktorá dbá o to, aby sa do ich izieb nedostala pánska návšteva a ani gram jedla, ktorý by kráskam mohol pokaziť štíhlu líniu.

​Očividný záujem o Viktora má aj tréner missiek. Recepčný si pomýli telefónne číslo a omylom zavolá Ritovi, ktorého pozve na rande. Nastáva poriadne komická situácia, z ktorej vás budú bolieť bránice. Viac vám prezradí priložené video. 

​Sledujte seriál Delukse v dvoch epizódach po sebe dnes o 20:35 hod. na JOJke!