Dominika Morávková napísala svojmu partnerovi vyznanie: TÝMTO by sa mal inšpirovať každý pár!

Herečka Dominika Morávková je šťastne vydatou ženou. Napriek tomu, že sú s Jánom Morávkom, ktorý je tiež hercom, svoji už niekoľko rokov, neustále si dokazujú lásku krásnymi slovami.

S manželom vychovávajú dve deti. Staršia dcérka Amálka je už veľkou slečnou, jej mladší brat Hugo má však momentálne "divoké" detské obdobie. To niekedy krásnej herečke robí vrásky na čele, má však pri sebe milujúceho muža, ktorý je vždy ochotný prevziať za ňu všetky mamičkovské povinnosti. "Dnes ale aj včera, vlastne už asi týždeň sa deje, že náš syn Hugito je veľmi hlučný - kričí. Veľmi...," priznala seriálová Niki z Delukse.

Dominika Morávková pri svojej rodinke žiari šťastím! 

Zdroj: IG/dominika_m_o_r_a_v_k_o_v_a

Dominika priznáva, že má niekedy chuť zatvoriť sa do ticha a byť sama so sebou. A to je normálne, každý má nárok na chvíľku pre seba. Dobre si je toho vedomý aj jej manžel Janko, ktorý vie po rokoch manželstva s krásnou blondínkou vycítiť, kedy potrebuje jeho milovaná zaslúžený oddych. "Aké dokážu byť niekedy podporné slová liečivé a upokojujúce? A viete čo naozaj povedal? ...Viete! Je to láska," napísala Dominika vyznanie svojmu milovanému manželovi na Instagrame. 

Prečítajte si celé jej vyznanie: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika (@dominika_m_o_r_a_v_k_o_v_a)

 

Sledujte seriál Delukse s novou sériou na JOJke každú stredu o 20:35!