Začnite cvičiť bez vyhovárania: Dominika Morávková vás motivuje, ako na to!

Nie je len nadaná herečka, ale aj skvelá mamina. Svoje deti sa snaží maximálne posilniť k tomu, aby mali vzťah k prírode, ale aj zdravému pohybu, ktorý je pre ňu neoddeliteľnou súčasťou života. A možno namotivuje aj vás!

Na svojom Instagrame Dominika Morávková ukázala, že si rada zacvičí aj so svojimi deťmi. Keďže je veľkou milovníčkou pohybu, nie je deň, ktorý by necvičila. Nebráni jej v tom ani náročné nakrúcanie, ktoré trvá niekedy celý deň. Bez výhoriek si krásna blondínka vždy nájde čas sama na seba, no predovšetkým na svoje deti! "Venovať sa fyzickému cvičeniu znamená, trénovať aj svoju myseľ, vôľu a chuť. Nejde len o výsledok, ale o proces sebapoznávania a prekračovanie komfortnej zóny, posúvanie hraníc,..." Motivuje svojich fanúšikov na Instagrame dennodenne!

 

Pri každom novom príspevku o cvičení nie len motivuje ľudí, aby cvičiť začali, ale zároveň vyvracia viaceré mýty v súvislosti s cvičením. Môžete sa od nej rozhodne mnohé učiť. "Už dlhšie si všímam, že pohyb je čoraz viac súčasťou našho normálna, že má čoraz samozrejmejšie miesto v našom živote. Že je veľmi veľa ľudí, ktorí to tak majú a samozrejme aj veľa takých, ktorým to nič nehovorí, nemajú k pohybu vzťah alebo majú obavy začať, lebo sa dopočuli všelijaké odstrašujúce mýty," ozrejmila svoj pohľad na vec herečka. S vyvracaním mýtov jej pomáha skúsený fitnes kouč! 

Zdroj: IG/dominika_m_o_r_a_v_k_o_v_a