Na hranici

Pripravujeme pre vás nový seriál: Čaká vás skvelé herecké obsadenie a nadupaný dej!

Televízia JOJ už niekoľko týždňov usilovne pracuje na príprave nového komediálneho seriálu, ktorý sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici. Jeho názov „Na hranici“ je tak veľmi príznačný a už teraz vám môžeme prezradiť, že tešiť sa môžete nielen na nadupaný dej, ale aj na skvelé herecké obsadenie!

Pripravovaný komediálny seriál Na hranici je slovenskou verziou chorvátskeho licencovaného originálu Na granici. Odohráva sa na slovensko-ukrajinskej hranici, kde vo fiktívnej obci Krivé žije niekoľko rodín, ktoré sa podieľajú na pašovaní všetkého, okrem ľudí, zbraní a drog. Diváci sa môžu tešiť nielen na zakázané lásky, menšie romániky, množstvo pašeráckych dobrodružstiev i na príchody a odchody postáv, ktoré pravidelne prekvapia a oživia dej seriálu.

Rôznorodá zmes charakterov prinesie ohromné množstvo zápletiek na pokraji dedinskej komédie a ľahkej romantiky. Tešiť sa tiež môžete na skvelé herecké obsadenie. V hlavných úlohách sa totiž predstavia Simona Kollárová, Braňo Deák, Hana Gregorová, Peter Sklár, Michaela Čobejová, Roman Poláčik, Jozef Vajda, Gabika Dzuríková, Jevgenij Libezňuk a ďalší úžasní herci.

Na hranici Zdroj: TV JOJ
Na hranici Zdroj: TV JOJ
Na hranici Zdroj: TV JOJ