TOTO sa ešte v Inkognite nestalo: Relácia sa začala s prázdnym kreslom Miša Hudáka!

Tak toto sme tu ešte nemali! Začiatok pondelkovej epizódy Inkognita bude pre divákov poriadne prekvapujúci. Relácia totiž odštartuje s prázdnym kreslom, v ktorom pravidelne sedáva Mišo Hudák. Prečo bude obľúbený zabávač v štúdiu chýbať?

Zabávač Mišo Hudák je neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného Inkognita od začiatku jeho modernej éry. V takzvanom paneli chýbal len raz, no mimo toho sme ho mohli vidieť v každej jednej epizóde. Niet preto divu, že keď začne pondelková časť a Michalove kreslo bude prázdne, všetci spozornejú. "Kde máš dvojičku?" opýta sa moderátor Vlado Voštinár Čekyho. Ten si okamžite presadne na Mišovu stoličku a začne vysvetľovať. "Mišo sa ospravedlňuje a odkazuje vám, že dnes tu budem dvojjediný," zavtipkuje.

INKO - Miso Hudak meskal Zdroj: TV JOJ

Zrazu sa však Hudák v scéne objaví a so smiechom príde na svoje miesto. "Vy ste začali bezomňa?" opýta sa pobavene. Keď ho Vlado vyzve, aby vysvetlil, prečo mešká, Mišo príde s naozaj originálnym vysvetlením. "Zachraňovali sme ucho Van Goghovi...to je tajný hosť dnes," zdôvodní, pričom bude narážať na potlač, ktorú má na tričku. "Ale spadol nám kameň zo srdca...," zhodnotí Ondrej Kandráč. Z diskusie medzi hádačmi a moderátorom napokon vysvitne, že nakrúcanie sa zo srandy náročky spustilo aj napriek tomu, že Mišo ešte v štúdiu nebol. Nuž, žartíky sú v Inkognite prítomné v rôznych podobách.

INKO - Miso Hudak meskal Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 21:50 a každú sobotu o 17:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito