Jozef Vajda sa pýši vysekaným telom aj tesne pred 70-tkou: Takto sa udržiava vo forme!

Obľúbený herec a hádač z Inkognita patrí k najžiarivejším hviezdam slovenského šoubiznisového neba už desiatky rokov. V mladosti patril k najatraktívnejším slovenským hercom a treba povedať, že svoj šarm nestráca ani s pribúdajúcim vekom! Hoci v lete oslávi 69. narodeniny, top formu a kondičku by mu mohli závidieť aj o polovicu mladší muži! Ako je to možné? Takto sa drží vo forme!

Šarmantný Jozef Vajda je súčasťou šoubiznisu už dlhé roky a stále patrí k tým najlepším a najobsadzovanejším slovenským hercom. Má za sebou stovky rôznych postáv a to nielen na divadelných doskách a v televíznych inscenáciách, ale i vo filmoch či v seriáloch. Diváci JOJky jeho herecké schopnosti poznajú predovšetkým z projektov ako Hoď svišťom, Panelák, Za sklom, Ministri,Nový život či Hranica. Obľúbili sme si ho ale aj ako hádača v obľúbenej relácii Inkognito.

Aj keď o rok a pol oslávi okrúhlu sedemdesiatku, jeho výzor či postava tomu vôbec nenasvedčujú. Hoci mu na tvári pribudli nejaké tie vrásky, v tomto prípade naozaj platí, že pribúdajúci vek mu len prospieva. Navyše sa pýši vysekanou postavou, ktorú by mu mohli závidieť aj o polovicu mladší muži. Ako sa však hovorí, nič nie je zadarmo a Vajda o tom vie svoje. Aby sa udržal fit, pravidelne chodí cvičiť. "V priemere tak štyrikrát do týždňa. Tak to vychádza...niekedy je to viac, niekedy je to menej, ale takýto je priemer," povedal Erike Barkolovej v rozhovore pre Top Star.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jozef Vajda (@jozefvajda_official)

Samotné cvičenie by ale nestačilo, preto si aj dáva pozor na to, čo zje. Aby mal svoje stravovanie pod kontrolou, dal sa na takzvaný prerušovaný pôst. Čo znamená, že 8 hodín môže jesť a zvyšných 16 hodín je nalačno. "Od posledného jedla 16 hodín nejem a potom sa najem. To je také, že ťa to drží vo forme," vysvetlil s úsmevom.

Tagy: Jozef Vajda