Napínavé a emotívne finále seriálu Jenny: Bojovníčku odvezie sanitka nazad na onkológiu!

Výnimočný seriál Jenny sa dostal do svojho finále a my už dnes uvidíme poslednú časť. Keď už konečne všetko vyzeralo tak, že Jenny má opäť život vo vlastných rukách, dostala poriadnu facku.

Jenny bola úplne normálnou tínedžerkou so svojimi záľubami a priateľmi až do chvíle, keď na tanečnom tréningu odpadla a v nemocnici jej diagnostikovali leukémiu. Za bránami detskej onkológie sa začal jej niekoľkomesačný boj o zdravie a život. Hoci to spočiatku brala ako najväčšiu katastrofu, po čase sa jej názor zmenil. V nemocnici totiž spoznala Olivera, s ktorým sa do seba bláznivo zaľúbili. Práve prvá láska jej pomáhala nevzdávať sa ani v tých najťažších chvíľach. Po dlhej liečbe si konečne zazvonila na povestný zvonček na oddelení a presunula sa do domácej liečby. Keď skončila aj tá, vrátila sa do školy, medzi svojich priateľov, no najmä na tanečné tréningy.

Okrem Olivera ju totiž držala pri živote nádej a chuť zatancovať si na veľkej tanečnej súťaži. Dva dni pred jej veľkým dňom sa však udeje niečo, čo by nečakala ani v najhoršom sne. V škole jej príde nevoľno a skončí s hlavou v záchodovej mise. Vyplašená zástupkyňa riaditeľa školy dievčaťu zavolá sanitku a tá ju odvezie tam, kam si už myslela, že sa nevráti – nazad na onkológiu. Znamená to, že sa jej choroba naspäť vrátila? Rozplynie sa jej sen o tanečnej súťaži ako dym z cigarety? Vráti sa na začiatok svojej cesty za zdravím?

Sledujte veľké finále výnimočného seriálu Jenny už dnes o 21:35 na JOJke!