Láska na chate prichádza už čoskoro: Pozrite si horúcu ukážku novej zoznamovacej šou!

Zoznamovacia šou bez zábran! Aj takto by sme mohli opísať horúcu novinku, ktorá prichádza na obrazovky JOJky už v utorok, 30. augusta o 21:45! Aká bude nová netradičná zoznamka? Prinášame vám všetky informácie!

V originálnej zoznamovacej šou budú mať možnosť single ľudia vo veku od 18 do 60 rokov zamilovať sa na prvý pohľad a odísť z luxusnej chaty ako pár. Chata je to miesto, kde sa nádejné hrdličky uvidia prvýkrát. Luxusné Chalety Olešná sú tak dokonalým priestorom na prvé zoznámenie sa a strávenie krásnych spoločných chvíľ. Dvojica bude v tomto krásnom prostredí najprv 24 hodín a potom majú možnosť rozhodnúť sa, či ostanú ešte jeden deň, maximálne však štyri, alebo odídu preč. Nenechajte si ujsť originálne zoznámenie sa v štýle rande na slepo už čoskoro na JOJke!

Takáto zoznamovacia reality šou tu ešte nebola. Licencovaný formát, s originálnym názvom Let Love Rule, je adaptovaný už v ôsmich krajinách sveta. Prvýkrát sa šou odvysielala v Holandsku, kde je tak populárna, že sa vyrába už v poradí šiesta séria. V tejto zoznamke sa nemôže nikto schovať za filtre na Instagrame či správy v online svete. Ide o lásku skutočnú, možno aj tú na prvý pohľad. Reality šou je populárna rovnako aj v Británii, vo Francúzsku, Nemecku, Portugalsku, Dánsku, Švédsku a najnovšie prichádza aj na obrazovky JOJky!

Sledujte novú reality šou, Láska na chate, už v utorok, 30. augusta o 21:45 na JOJke!