TOTO sú oni! Partiu z Lásky na chate si zamilujete: Predstavujeme vám prvých účinkujúcich!

V novej televíznej zoznamke bez zábran uvidíte skutočne pestrú zostavu túžiacu po láske! Pozrite, toto je prvá časť účinkujúcich zo šou Láska na chate.

Už o pár dní sa televízne večery ponesú v znamení lásky. Na JOJku totiž prichádza nový, unikátny projekt. Takáto zoznamovacia reality šou tu ešte nebola. Licencovaný formát, s originálnym názvom Let Love Rule, je adaptovaný už v ôsmich krajinách sveta. Prvýkrát sa šou odvysielala v Holandsku, kde je tak populárna, že sa vyrába už v poradí šiesta séria. V tejto zoznamke sa nemôže nikto schovať za filtre na Instagrame či správy v online svete. Ide o lásku skutočnú, možno aj tú na prvý pohľad.

Konečne vám môžeme s hrdosťou predstaviť prvú polovicu zostavy, ktorá sa rozhodla hľadať si lásku v skutočne nádhernom prostredí Kysúc – v luxusných Chaletoch Olešná. Šancu dostali single muži a ženy vo veku od 18 do 60 rokov.

Do šou Láska na chate sa prihlásilo celkovo 550 účastníkov a záujem bol veľký. Romantiku na chate chcelo okúsiť množstvo mladých, ale aj starších ľudí. Prihlásili sa tí bez záväzkov, ale aj takí, ktorí sú rozvedení, s deťmi alebo bez. Dnes vám predstavujeme prvú časť z nich!

Simona Molčanová

Láska na chate - Simona Molčanová Zdroj: TV JOJ

Simona má 28 rokov a pochádza z Brezna. Je slobodná a bezdetná. Preferuje hory pred dovolenkou pri mori a poteší ju domáca večera viac, než tá v reštaurácii. Jej ideálny partner by mal byť rovnako aktívny, ako ona a taktiež aj rodinne založený. Zároveň nesmie mať alergiu na mačky. 


Jurij Korž

Láska na chate - Jurij Korž Zdroj: TV JOJ

​Jurij má 66 rokov a pochádza z Kyjeva. Žije však v Bratislave. Preferuje blondíny aj brunetky a má radšej dovolenku v horách. Jeho partnerka by preto mala byť milovníčkou turistiky, spoločného chodenia na prechádzky a mala by si rada vychutnávať dobré jedlo. 


Karolína Jarabeková 

Láska na chate - Karolína Jarábeková Zdroj: TV JOJ

​Karolína má 23 rokov a pochádza z Banskej Štiavnice. Podľa nej muž nemusí mať bicepsy a čo sa týka dovolenky, preferuje skôr more, než hory. Medzi turistikou a kinom si vyberie určite premietanie dobrého filmu. Od svojho partnera očakáva komunikatívnosť, úprimnosť a vášnivý vzťah k sexu.


Tamara Nepelová

Láska na chate - Tamara Nepelová Zdroj: TV JOJ

​Tamara má 19 rokov a pochádza z Martina- Vrútok. Miluje more aj turistiku. Je slobodná a bezdetná. Od muža ju poteší napríklad domáca večera pri sviečkach. So svojim partnerom potrebuje mať spoločný zmysel pre humor, vášeň pre šport a taktiež aj chuť cestovať. 


Peter Žitný 

Láska na chate - Peter Žitný Zdroj: TV JOJ

​Peter má 30 rokov a pochádza z Bratislavy. Jeho dokonalá dovolenka je pri mori a preferuje dlhovlasé brunetky. Medzi kinom a turistikou volí kino. Od svojej partnerky očakáva porozumenie, humor a spoločné záľuby. 


Ingrid Rafajová

Láska na chate - Ingrid Rafajová Zdroj: TV JOJ

​Ingrid má 53 rokov a pochádza z Hronca. Jej dokonalá dovolenka je pri mori a preferuje skôr reštauráciu, než domácu večeru pri sviečkach. So svojim partnerom by mala mať jednoznačne spoločnú vášeň pre turistiku, rovnaký hudobný vkus a dostatok vzájomnej pozornosti. 


Štefan Šandor

Láska na chate - Štefan Šandor Zdroj: TV JOJ

​Štefan má 22 rokov a pochádza z Trnavy. Preferuje skôr dlhovlasé brunetky. Má rád turistiku a domácu večeru pri sviečkach. So svojou partnerkou by mal mať spoločný zmysel pre humor a očakáva, že si budú skrátka rozumieť na tej istej vlnovej dĺžke. 


Sofia Galbavá

Láska na chate - Sofia Galbavá Zdroj: TV JOJ

​Sofia má 19 rokov a pochádza z Topoľčian. So svojim partnerom musí mať spoločných hneď niekoľko vecí. Patrí medzi ne zmysel pre humor, schopnosť a ochota komunikovať a vzájomné porozumenie. Jej dokonalá dovolenka je pri mori a vyhovuje jej viac večera v reštaurácii, než doma pri sviečkach. 


Ivan Štora

Láska na chate- Ivan Štora Zdroj: TV JOJ

​Ivan má 54 rokov a pochádza zo Senice. Preferuje brunetky a dovolenku pri mori. Jeho dokonalá partnerka by mala byť pekná žena s dobrým srdcom. Od svojej partnerky očakáva, že bude mať rada ľudí a taktiež, že bude obľubovať lyžovanie a zábavu.


Ružena Haršányová

Láska na chate - Ružena Haršányiová Zdroj: TV JOJ

​Ružena má 38 rokov a pochádza zo Zavaru pri Trnave. Je rozvedená a má 9- ročnú dcérku. Je vášnivou motorkárkou a od svojho partnera očakáva, že bude mať podobné záujmy, ako ona. Napríklad aj lásku k motorkám. Na mužoch si váži úprimnosť, ktorá je pre ňu vo vzťahu dôležitá. 


Jakub Subčík

Láska na chate - Jakub Subčík Zdroj: TV JOJ

​Jakub má 39 rokov a pochádza z Plumlova v Českej republike. Je rozvedený a bezdetný. Do šou si prišiel hľadať partnerku, s ktorou by mal mať rozhodne spoločnú záľubu pre šport. Jakub by chcel partnerku, ktorá bude mať zmysel pre rodinu a rodinné zázemie a taktiež aj záľubu v cestovaní.


Žaneta Altobelliová

Láska na chate - Žaneta Altobelliová Zdroj: TV JOJ

​Žaneta má 47 rokov a pochádza zo Selca. Žije však v Trenčíne. Je slobodná a má dospelú dcéru. Od svojho partnera očakáva, že bude rovnako rád jesť, ako ona, že bude mať rád zvieratká a taktiež aj dobrú hudbu a poriadnu zábavu. Žaneta preferuje hory a turistiku. Neodolá ani dobrej večeri v reštaurácii.


Štefan Bodnár

Láska na chate - Štefan Bodnár Zdroj: TV JOJ

​Štefan má 42 rokov a pochádza z Bratislavy. Preferuje dlhovlasé brunetky. Má rád hory, ktorým dáva aj s turistikou prednosť pred dovolenkou pri mori. So svojou partnerkou by mal mať spoločnú vášeň pre šport. Od ženy očakáva, že bude aktívna, že bude mať rada zvieratá a taktiež aj kultúru. 


Šimon Straňák

Láska na chate - Šimon Straňák Zdroj: TV JOJ

​Šimon má 22 rokov a pochádza z Novej Dubnice. Po svojom boku si predstavuje partnerku, s ktorou bude zdieľať zmysel pre dobrodružstvo, ambície a chuť športovať. Preferuje dlhovlasé brunetky, dovolenku pri mori či turistiku. 


Mária Gašparová

Láska na chate - Mária Gašparová Zdroj: TV JOJ

​Mária má 28 rokov a pochádza z Bratislavy. Na mužoch preferuje, ak majú bicepsy. Medzi horami a morom si vyberie dovolenku v teple pri mori a poteší ju napríklad večera doma pri sviečkach. S partnerom by chcela mať spoločný zmysel pre zábavu, cestovanie a očakáva, že sa budú navzájom podporovať. 

Toto je prvá časť účinkujúcich z novej šou Láska na chate. Už čoskoro vám predstavíme ďalších z nich! 

Sledujte novú zoznamovaciu šou bez zábran už v utorok, 30. augusta o 21:45 na JOJke!