Ďalšie mená a tváre odhalené: Spoznajte druhú polovicu účinkujúcich zo šou Láska na chate!

V novej televíznej zoznamke bez zábran uvidíte skutočne pestrú zostavu túžiacu po láske! Predstavujeme vám aj druhú časť účinkujúcich zo šou Láska na chate!

Už o pár dní sa televízne večery ponesú v znamení lásky. Na JOJku totiž prichádza nový, unikátny projekt. Takáto zoznamovacia reality šou tu ešte nebola. Licencovaný formát, s originálnym názvom Let Love Rule, je adaptovaný už v ôsmich krajinách sveta. Prvýkrát sa šou odvysielala v Holandsku, kde je tak populárna, že sa vyrába už v poradí šiesta séria. V tejto zoznamke sa nemôže nikto schovať za filtre na Instagrame či správy v online svete. Ide o lásku skutočnú, možno aj tú na prvý pohľad.

Predstavujeme vám aj druhú polovicu zostavy, ktorá sa rozhodla hľadať si lásku v skutočne nádhernom prostredí Kysúc – v luxusných Chaletoch Olešná. Šancu dostali single muži a ženy vo veku od 18 do 60 rokov.

Do šou Láska na chate sa prihlásilo celkovo 550 účastníkov a záujem bol veľký. Romantiku na chate chcelo okúsiť množstvo mladých, ale aj starších ľudí. Prihlásili sa tí bez záväzkov, ale aj takí, ktorí sú rozvedení, s deťmi alebo bez. Dnes vám predstavujeme aj druhú časť z nich!

Juraj Šefar 

Láska na chate - Juraj Šefar Zdroj: TV JOJ

Juraj má 37 rokov a pochádza z Kysuckého Nového Mesta. Preferuje skôr dlhovlasé brunetky. Dovolenku by volil viac pri mori, než v horách. Rád si vyrazí do kina, no nepohrdne ani dobrej večeri v reštaurácii. Jeho dokonalý deň spočíva v tom, že zažije vždy niečo nové.

​Alena Lehotská 

Láska na chate - Alena Lehotská Zdroj: TV JOJ

Alena má 62 rokov a pochádza z Detvy. Je rozvedená a má dve deti. Ak by si mala vybrať medzi morom a horami, volí rozhodne oddych na pláži. Nepohrdne však ani dobrej turistike. Jej dokonalý deň by mal byť naplnený pohodou, strávila by ho vo dvojici s partnerom a to šantením a bláznením. Zakončila by ho ale romantikou pri sviečkach.

​Martin Rebro

Láska na chate - Martin Rebro Zdroj: TV JOJ

Martin má 24 rokov a pochádza z Dubnice nad Váhom. Preferuje skôr dlhovlasé blondíny. Jeho dokonalý deň by vyzeral tak, žeby si splnil všetky svoje povinnosti už ráno a potom by si už len užíval deň, napríklad vycestovaním na výlet.

​Vladimíra Roziaková

Láska na chate - Vladimíra Roziaková Zdroj: TV JOJ

​Vladimíra má 23 rokov a pochádza zo Zvolena. Pred morom by dala skôr prednosť dovolenke v horách, pretože miluje turistiku. Preto si aj svoj dokonalý deň predstavuje strávený na čerstvom vzduchu. 

Miroslav Šichula 

Láska na chate - Miroslav Šichula Zdroj: TV JOJ

Miroslav má 55 rokov a pochádza z Rožňavy. Je rozvedený a má jednu dospelú dcéru. Nie je pre neho dôležité kam by vycestoval, ale s kým. Jeho dokonalý deň spočíva v tom, že ho nestretne nič nepríjemné a keď má za sebou príjemnú aktivitu. Buď tú pracovnú, alebo súkromnú.

​Marek Dobra

Láska na chate - Marek Dobra Zdroj: TV JOJ

​Marek má 34 rokov a pochádza z Kiarova. Preferuje skôr brunetky s dlhými vlasmi. Vo svojom voľnom čase má rád turistiku v horách. Jeho dokonalý deň by začal prebudením sa pri žene, ktorá ho miluje a zároveň by celý deň strávili spolu. Na konkrétnej aktivite v dobrej spoločnosti až tak nezáleží.

Timea Gibová

Láska na chate - Timea Gibová Zdroj: TV JOJ

Timea má 21 rokov a pochádza zo Soblahova. Jej dokonalý deň spočíva v čase strávenom s rodinou a priateľmi. Na mužoch sa jej páčia vlastnosti, ako komunikatívnosť či dobrý zmysel pre humor.

​Samuel Šurmanek 

Láska na chate - Samuel Šurmanek Zdroj: TV JOJ

Samuel má 26 rokov a pochádza z Košíc. Preferuje viac dlhovlasé blondíny. Jeho dokonalá dovolenka je skôr pri mori, no rád sa vyberie aj na turistiku. Pre neho perfektný deň by vyzeral tak, že sa zobudí okolo tretej poobede, dať si drink s kamošmi a večer vybehnúť do mesta.

​Norbert Antalík 

Láska na chate - Norbert Antalík Zdroj: TV JOJ

Norbert má 51 rokov a pochádza z Rimavskej Soboty. Je rozvedený a má dospelého syna. No a ako si predstavuje svoj dokonalý deň? Rozhodne nič nerobením, oddychovaním so psom či kúpaním sa v bazéne. Skrátka pokoj a pohoda.

​Renáta Vazovanová

Láska na chate - Renáta Vazovanová Zdroj: TV JOJ

Renáta má 51 rokov a pochádza z Trenčína. Preferuje skôr vychádzky v prírode a taktiež aj večeru pri sviečkach. Jej dokonalý deň by mal byť plný úsmevu a rada by ho strávila s dobrým človekom. Či už s partnerom, alebo v spoločnosti dobrej kamarátky.

​Adriana Lalinská

Láska na chate - Adriana Lalinská Zdroj: TV JOJ

Adriana má 36 rokov a pochádza zo Žiliny. Je slobodná a má päť ročného syna. Na mužoch si váži, ak sú verní a úprimní. Jej dokonalý deň začína raňajkami do postele a pokračuje výletom s rodinou a domácimi maznáčikmi.

​Matej Miko

Láska na chate - Matej Miko Zdroj: TV JOJ

Matej má 27 rokov a pochádza z Bratislavy. Preferuje dlhovlasé blondínky. Svoj dokonalý deň si predstavuje zobudením sa v plážovom dome, kde ho prebudí slnko a vánok. Vstane, dá si vodu, rozcvičí sa a ide riešiť biznis. Nesmie chýbať ani prechádzka na koňoch s partnerkou.

Branislav Kujan

Láska na chate - Branislav Kujan Zdroj: TV JOJ

​Braňo má 33 rokov a pochádza zo Slovenského Grobu. Páčia sa mu rovnako blondínky aj brunetky. Je slobodný a bezdetný. Jeho dokonalý deň spočíva v príjemnom prebudení sa, oddychu v posteli, v dobrom jedle a kvalitne strávenom čase s partnerkou.

Ingrid Bednárová

Láska na chate - Ingrid Bednárová Zdroj: TV JOJ

​Ingrid má 48 rokov a pochádza z Nového Mesta nad Váhom. Je slobodná a má sedemnásť ročného syna. Na mužoch sa jej páči napríklad to, ak majú radi šport. Preferuje skôr dovolenku pri mori či návštevu kina. Počas svojho dokonalého dňa by si najradšej užívala pohodu a nič nerobenie.

Sledujte novú zoznamovaciu šou bez zábran už v utorok, 30. augusta o 21:45 na JOJke!