Peter z Lásky na chate si našiel inú lásku: Neuveríte, s ktorou kráskou zo šou sa dal dokopy!

Peter bol medzi prvými účastníkmi netradičnej zoznamky na chate. Pár tvoril s Vlaďkou, ktorá ho šokovala tým, že sa živí tvorbou obsahu na sociálnej sieti pre dospelých. Vďaka Láske na chate však našiel ďalšiu lásku. Pozrite, s ktorou kráskou zo šou sa napokon dal dokopy!

Peter a Vlaďka odišli z chaty s tým, že to spolu skúsia a dajú ich vzťahu šancu. Realita ich ale dobehla a dlho im to nevydržalo. Peter však neostal sám. Jeho srdce si získala iná žena z Lásky na chate.

LNCH - Vlaďka a Peter Zdroj: TV JOJ

Ako to vôbec začalo a ktorá žena si získala Petra?

Pred spustením projektu absolvovali účastníci šou fotenia. Samozrejme, stretli sa spolu len tí, ktorí na chate netvorili pár. No a medzi vybranými bol Peter Žitný  a Sofia Galbavá, ktorá odišla z chaty len nedávno. Pár tvorila so Stefim, sympaťákom, ktorý by jej aj modré z neba zniesol. Stefimu a Sofii to síce nevyšlo, no srdce mladej krásky si napokon získal Peter. Tento vzťah tak vznikol úplne mimo kamier.

LNCH - Sofia a Štefan Zdroj: TV JOJ

Sofia a Peter absolvovali rande, ona sa k nemu nasťahovala dali ich vzťahu šancu. Ako sa pri rýchlom vzplanutí stáva, aj tu prišla na rad realita, ktorá bola iná, než si možno obaja mysleli a očakávali. Ani týmto dvom to napokon nevyšlo. Spoločný život nebol zrejme taký, po akom obaja túžili. Nuž, skúsili a nevyšlo. Obaja tak hľadajú toho pravého ďalej!

LNCH - Sofia a Peťo Zdroj: TV JOJ

LNCH - Sofia a Peťo Zdroj: TV JOJ

​Nenechajte si ujsť ani príbehy ďalších ľudí hľadajúcich svoju druhú polovičku. Sledujte Lásku na chate každý pondelok a v stredu o 22:50 na JOJke!