Láska im nevyšla a teraz šokovali spoločným plánom: Vážne chcú Kaja a Šimon urobiť TOTO?

Kaja a Šimon z Lásky na chate vedia, ako poriadne šokovať. Verili by ste, že môžu mať títo dvaja už spoločný plán do budúcnosti?

V šou Láska na chate ide primárne o to, aby medzi dvomi ľuďmi preskočila iskra a aby dostali priestor nájsť si lásku. Niekedy však láska nevznikne ani náhodou, no za to pekné priateľstvo áno. Dôkazom toho sú Šimon a Kaja, ktorí nám v rozhovore prezradili, že ostali po šou v kontakte.

To, že to medzi nimi nebude na inej, ako kamarátskej úrovni fungovať, vedeli všetci zrejme od začiatku. Človek ale nikdy nevie. Kaja totiž nedokázala prehryznúť to, že je Šimon o dosť mladší, než si priala a Šimon nechcel tolerovať jej neustále nadávanie na všetko. Nuž, aj také veci sa stávajú. Po chate si šiel každý vlastnou cestou, no na spoločnom fotení spolu vychádzali výborne a zdá sa, že sú aj naďalej v kontakte.

LNCH - Kaja a Šimon Zdroj: TV JOJ

„Vzniklo spoločné priateľstvo, ideme na spoločné tetovanie pamiatkové, takže priateľstvo áno,“ prezradila v rozhovore Karolína a Šimon len súhlasil. Vybrané už majú konkrétne to, čo si na svoje telo nechajú spoločne zvečniť. „Je to zajko so srdiečkom a piercingom v nose, lebo ja som taký zajko,“ vysvetlil Šimon, ktorého najprv toto pomenovanie na chate urazilo, no nakoniec si to obaja vysvetlili. Nuž, snáď sa podelia aj s výsledkom a dodržia túto dohodu.

Sledujte Lásku na chate každý pondelok o 22:50 a v stredu o 22:40 na JOJke!