Braňo z Lásky na chate bol aj v Take me out: Aha, veď on šiel vtedy na rande so Simonkou!

Ak vám bol Braňo doteraz povedomý a mali ste pocit, že ste ho už rozhodne niekde videli, nemýlili ste sa! Účastník zo šou Láska na chate ž v minulosti v inej zoznamke bol. Vidieť ste ho mohli v Take me out, kde šiel na doslova legendárne rande!

Braňo svoj boj o lásku nevzdáva ani po rokoch. V šou Láska na chate tvorí pár so sympatickou Ruženou a od samého začiatku to medzi poriadne iskrí. Braňovi ale nie sú televízne kamery a zoznamovanie sa pred nimi vôbec cudzie. Všetko si to už vyskúšal pred rokmi, a to vo veľkolepej šou Take me out!

LNCH - Ruža a Braňo Zdroj: TV JOJ

Práve tam sa mu podarilo zbaliť všetkým dobre známu Simonku, ktorá mala na mužov dosť vysoké kritériá. Prečo si nakoniec vybrala Braňa? Nuž, ona na to rande ani nešla až tak dobrovoľne. Zabudla totiž stlačiť červené tlačidlo a ostala tak ako jediná žena, ktorá mala v tom čase o Braňa záujem. Slovo dalo slovo a rande medzi nimi sa fakt uskutočnilo. Dopadlo ale hotovou katastrofou. Pozrite si Braňa aj so Simonkou v reality šou Take me out vo videu HORE! Tak čo, spoznali ste ho?

Nenechajte si ujsť Lásku na chate, každý pondelok o 22:50 a v stredu o 22:40 na JOJke!