Ktorá dvojica z Lásky na chate mala podľa vás najväčšiu šancu na vzťah? Hlasujte v ankete!

Šou Láska na chate je celosvetovo obľúbenou zoznamkou bez zábran a aj na Slovensku si našla svojich fanúšikov. V luxusných Chaletoch Olešná sa už vystriedalo naozaj dosť dvojíc. Ktorá z nich bola doteraz podľa vás tá naj a ktorá mala najväčšie šance na lásku?

Šancu nájsť si Lásku na možno aj prvý pohľad dostalo doteraz v Láske na chate naozaj dosť dvojíc. Vidieť ste mohli páriky, medzi ktorými to iskrilo od začiatku, dvojice, ktoré odišli s nádejou na vzťah ale aj takých ľudí, ktorí si mimo chatu nemali viac čo povedať. Niektorí účinkujúci našli dokonca lásku na malú chvíľu v iných účastníkoch, s ktorými na chate ani neboli. Láska na chate skrátka priniesla rôzne príbehy a vy ste mohli byť pri tom. Šou síce ani zďaleka nekončí, no my vám prinášame drobný prieskum toho, ktorá dvojica sa vám doteraz pozdávala najviac. Hlasujte v ankete, nižšie v článku!


Žaneta a Ivan

Títo dvaja boli úplne prví, ktorých ste v Láske na chate videli. Žaneta sa do Ivana „buchla“ od prvého momentu a dokonca ho vychválila do nebies napríklad aj tým, že podľa nej vyzerá ako Rytmus. Nuž, na lásku to ale nestačilo. Ivan povedal rázne nie a Žaneta len súhlasila. Prišlo aj vám ľúto, že im to nevyšlo?

Láska na chate - Žaneta a Ivan Zdroj: TV JOJ

Vlaďka a Peťo

Jedna z najvýraznejších dvojíc na chate! Vyzeralo to skutočne nádeje. Obaja si perfektne na chate rozumeli, vedeli sa spolu poriadne zabaviť a ich vzťahu dali v reálnom živote skutočne šancu. Ani im to však nevyšlo. Dôvody poznajú len oni. Verili ste, že im to naozaj vyjde?

LNCH - Vlaďka a Peter Zdroj: TV JOJ

Ingird a Miro

Dvojica, ktorá sa zo všetkých na chate zblížila azda najviac. Obaja si vychutnávali romantiku vo vírivke a v spálni bolo medzi nimi poriadne horúco. Obaja taktiež odišli ako pár, v realite im to ale nefungovalo. Dvojica si dala zbohom ešte počas cesty domov.

LNCH - Ingrid a Miro Zdroj: TV JOJ

Ružena a Marek

Dvojica, ktorá našla na chate priateľstvo, avšak lásku nie. Rozumeli si, vedeli sa zasmiať ale iskra nikde a nikde! Ružene sa Marek páčil a do posledného momentu dúfala, že tam niečo preskočí, avšak márne. Z chaty odišli ako kamoši.

LNCH - Marek a Ružena Zdroj: TV JOJ

Ingrid a Jurij

Našli spoločnú reč ale po iskre ani stopy. Ingrid a Jurij vedeli zrejme od samého začiatku, že to fungovať nebude. Tak ich pobyt na chate aj dopadol. Slušne sa rozlúčili a láska sa skrátka nekonala.

LNCH - Ingrid a Jurij Zdroj: TV JOJ

Tamara a Martin

Tamarka a Martin začali parádne! Bozky, túlenie sa, spoločné plány až do momentu, kedy neprišlo rozhodnutie a Tamara dala všetkému stopku. Sklamaný Martin netušil, čo sa deje a z jeho výrazu bolo jasné, že je vo veľkom šoku. Z chaty odišli ako kamoši, no v realite tomu šancu nakoniec dali.

LNCH - Tamara a Martin Zdroj: TV JOJ

Karolína a Šimon

Ešte sa len spoznali a Kaja našla na Šimonovi milión vecí, pre ktoré ich šancu na lásku rovno pochovala. Šimon to ale cítil rovnako. Na chate si vymenili aj zopár názorov, no nakoniec ostali aspoň kamošmi. Po šou plánovali dokonca aj spoločné tetovanie.

LNCH - Kaja a Šimon Zdroj: TV JOJ

Sofia a Stefi

Stefimu sa Sofia zapáčila od prvého momentu. Varil jej, pripravoval jej drinky a správal sa k nej ako k hotovej kráľovnej. Nuž, nestačilo to. Sofia si ich vzťahom až taká istá nebola. Z chaty odišli naklonení k tomu, žeby to možno spolu aj skúsili. Ostali však len kamarátmi.

LNCH - Sofia a Štefan Zdroj: TV JOJ

Aďka a Juraj

Skôr, než by mohli čo i len zistiť, či by to medzi nimi mohlo fungovať, to Juraj, bohužiaľ, pokazil. Na chate Aďku urazil svojimi nevhodnými poznámkami na jej telo a Aďka z chaty odišla. Juraj sa jej prišiel ospravedlniť a ona to prijala.

Aďka a Števo

Aďka dostala na chate druhú šancu a naši odborníci jej vybrali Števa, ktorý je dobrák od kosti! Spolu sa nasmiali, perfektne si rozumeli a Aďka si obľúbila aj psíka, ktorého Števo zobral so sebou. Na lásku to ale nestačilo. Do reality odišli len ako kamaráti.

LNCH - Adka a Števo Zdroj: TV JOJ

Ružena a Braňo

Aj Ruža dostala na chate druhú šancu. Jej ďalším partnerom bol Braňo a to už teda bolo úplne o niečom inom, než prvýkrát. Iskra preskočila okamžite, nechýbali bozky, túlenie sa a veľké plány. Dvojica odišla ako pár a v realite tomu šancu skutočne dali. Povedali so o sebe navzájom krásne veci.

LNCH - Ruža a Braňo Zdroj: TV JOJ

Timea a Samo

Týchto dvoch sledujte ešte stále na chate a ich finálne rozhodnutie nás ešte len čaká. Ich spoločné začiatky boli o čosi ťažšie, no postupne sa osmelili. Uvidíme, či to bude stačiť na lásku!

Majka a Jakub

Aj táto dvojica je v aktuálnych epizódach čerstvým nováčikom. Zoznamujú sa, vedú nekončené rozhovory a až neskôr uvidíte, či medzi nimi preskočí iskra. Nezabudnite sledovať, ako to dopadne.

LNCH - Majka a Jakub Zdroj: TV JOJ

Sledujte Lásku na chate každý pondelok o 22:50 a v stredu o 22:30 na JOJke!