Zoznámte sa! Na chatu prichádzajú až dva nové páry: Budú im stačiť štyri dni na lásku?

Na luxusných chatách sa to len tak hemží romantikou, ale aj zábavou. Niekoľko dvojíc sa v nich už vystriedalo a teraz prichádzajú až dva nové páry. Bude z toho láska alebo len ďalšie priateľstvo? Zoznámte sa, toto sú Simona, Matej, Renáta a Norbert.

Dnes večer sa môžete tešiť na nie len nové dvojice, ale aj na rozhodnutie, ktoré učinia Samo a Timea. Záver ich pobytu bude ale pre jedného z nich veľmi prekvapivý. Ostanú niekomu oči pre plač? Aj to sa dozviete v najnovšej epizóde. Tá bude nadupaná samým zoznamovaním sa. Na chatu totiž zavítajú až dva nové páry a vy sa máte rozhodne na čo tešiť! O zábavu bude postarané od samého začiatku okrem iného aj preto, že si je molčanováden z účinkujúcich nebude schopný zapamätať meno svojej partnerky na chate. Ktorý? Sledujte večer na JOJke!


Na koho sa môžete už dnes večer tešiť?

Simona Molčanová

Simona má 28 rokov a pochádza z Brezna. Je slobodná a bezdetná. Preferuje hory pred dovolenkou pri mori a poteší ju domáca večera viac, než tá v reštaurácii. Jej ideálny partner by mal byť rovnako aktívny, ako ona a taktiež aj rodinne založený. Zároveň nesmie mať alergiu na mačky.

Láska na chate - Simona Molčanová Zdroj: TV JOJ

​Matej Miko

Matej má 27 rokov a pochádza z Bratislavy. Preferuje dlhovlasé blondínky. Svoj dokonalý deň si predstavuje zobudením sa v plážovom dome, kde ho prebudí slnko a vánok. Vstane, dá si vodu, rozcvičí sa a ide riešiť biznis. Nesmie chýbať ani prechádzka na koňoch s partnerkou.

Láska na chate - Matej Miko Zdroj: TV JOJ

​Renáta Vazovanová

Renáta má 51 rokov a pochádza z Trenčína. Preferuje skôr vychádzky v prírode a taktiež aj večeru pri sviečkach. Jej dokonalý deň by mal byť plný úsmevu a rada by ho strávila s dobrým človekom. Či už s partnerom, alebo v spoločnosti dobrej kamarátky.

Láska na chate - Renáta Vazovanová Zdroj: TV JOJ

Norbert Antalík

Norbert má 51 rokov a pochádza z Rimavskej Soboty. Je rozvedený a má dospelého syna. No a ako si predstavuje svoj dokonalý deň? Rozhodne nič nerobením, oddychovaním so psom či kúpaním sa v bazéne. Skrátka pokoj a pohoda.

Láska na chate - Norbert Antalík Zdroj: TV JOJ

​Sledujte Lásku na chate každý pondelok o 22:50 a v stredu o 22:30 na JOJke!