Posledná epizóda Lásky na chate pred nami: Čo si o Kaji skutočne myslí Marek?

Šou Láska na chate je celosvetovo obľúbenou zoznamkou bez zábran a aj na Slovensku si našla svojich fanúšikov. V luxusných Chaletoch Olešná sa už vystriedalo naozaj dosť dvojíc. Pred nami je posledná epizóda nej uvidíte okrem iného aj Mareka a Kaju. Čo si o nej skutočne myslí Marek a ako to medzi nimi dopadne?

Šancu nájsť si lásku na možno aj prvý pohľad dostalo doteraz v Láske na chate naozaj dosť dvojíc. Vidieť ste mohli páriky, medzi ktorými to iskrilo od začiatku, dvojice, ktoré odišli s nádejou na vzťah ale aj takých ľudí, ktorí si mimo chatu nemali viac čo povedať. Niektorí účinkujúci našli dokonca lásku na malú chvíľu v iných účastníkoch, s ktorými na chate ani neboli. Láska na chate skrátka priniesla rôzne príbehy a vy ste mohli byť pri tom. Ako to už ale býva, všetko sa raz skončí a Láska na chate nebude výnimkou. Posledná epizóda sa bude niesť v znamení úprimnosti.

Marek si síce želal čiernovlásku a Kaja zas staršieho partnera, no počas vzájomného zoznamovania sa narazili na zopár problémov. Ten najväčší bola asi Kajina neustála negativita a komandovanie. Veď, vypočujte si to sami. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Sledujte poslednú epizódu Lásky na chate dnes o 22:30 na JOJke!