Lucky Room bude moderovať aj Barbora Krajčírová: Aká bude jej úloha v novej šou?

Toto bude mať na starosti.

Na obrazovky JOJky prichádza nová vedomostná televízna hra Lucky room, v ktorej pôjde o skutočne veľké výhry! K výhre sa dostane každý, kto sa chce zabaviť, zároveň dokáže aj poriadne riskovať a nemá zábrany zodpovedať na akúkoľvek vedomostnú otázku. V každej epizóde si zmerajú sily traja hlavní hráči, ktorých úlohou je odpovedať na vedomostné otázky. Každého hráča budú v špeciálnej miestnosti zvanej „lucky room“ podporovať jeho rodinní príslušníci alebo priatelia.

Práve jeho „parťáci“ zohrajú dôležitú úlohu, pokiaľ hráč správne zodpovie otázku, pretože práve oni budú „rozhodovať“ o výške jeho výhry. Najdôležitejší moment je práve finále, pretože vďaka finálovej otázke sa bude hrať o tie najväčšie a najrozhodujúcejšie výhry. Reláciou Lucky room budú sprevádzať moderátori Marcel Forgáč a Barbora Krajčírová. Konkrétne Barbora sa bude nachádzať v spomínanej izbe plnej peňazí, ktorá je veľmi separovaná od hlavného štúdia. "Mojou úlohou je byť tam s rodinnými príslušníkmi, upokojiť ich alebo sa s nimi tešiť, keď si budú vyberať čísla. Samozrejme, neviem im ani poradiť, aké čísla si majú vybrať. Vždy čakáme, kedy príde naša príležitosť," prezradila Krajčírová.

Všetci rodinní príslušníci si v tej chvíli uvedomujú, že keď ich rodinní súťažiaci v hlavnom štúdiu uhádnu, práve oni rozhodnú o tom, koľko napokon vyhrajú. To všetko sprevádza nekonečná dávka úprimných emócií. "Ja sa z nich tak veľmi teším, to sú emócie, ktoré si súťažiaci skutočne zaslúžia. Rodiny prichádzajú s rôznymi snami a keď vidia, ako to majú na dosah, tak sa veľmi tešia," dodáva Barbora. 

Lucky room

Prvého víťaza môžete spoznať už v deň narodenín JOJky, čiže v sobotu 2. marca o 20:35. Ďalšie premiérové časti uvidíte vždy od pondelka do štvrtka o 17:45 na JOJke!