Odborník o víťazkách Miss Slovensko 2016: Majú veľkú šancu uspieť na svetových súťažiach!

Pozrite si reportáž z finálového večera.

Počas piatkového finálového večera Miss Slovensko 2016 sme spoznali novú kráľovnú krásy, ktorou sa stala krásna Lučenčanka Kristína Činčurová. Okrem hlavného titulu zvíťazila aj v kategóriách Miss Press, Miss Gosh a Miss Príjemný hlas. Napriek tomu, že excelovala už na „malých misskách“ a chcela vyhrať rovnako ako všetky finalistky, keď počula svoje meno, takmer sa rozplakala. „Som veľmi dojatá a šťastná. Som veľmi vďačná, že to môžem byť práve ja, že po celý rok budem nosiť tento titul a robiť všetko najlepšie. Mala som strašnú chuť plakať, ale snažila som sa to vydržať. Ale keď prídem domov, asi budem deň plakať od šťastia,“ povedala Kristína pár minút po skončení priameho prenosu.

S víťazkou je mimoriadne spokojný aj riaditeľ agentúry Oklamčák production Jozef Oklamčák, ktorý sa hľadaniu ženskej krásy venuje niekoľko desiatok rokov. Vďaka tomu je na danú oblasť vyslovene odborníkom na slovo vzatým a čo povie, má veľkú váhu. „Ja som veľmi spokojný, pretože to bola moja favoritka už od semifinále. Aj druhé a tretie miesto j dobré, pretože ja stále rozmýšľam, kde ktorá dievčina pôjde. Na Miss World pôjde víťazka, čo je super, lebo má šancu. Druhá na Miss International, kde má tiež šancu a tretia na Miss Supranational. Mali sme tu v porote Gerharda Lipińskeho, ktorý mi povedal, že má veľkú šancu na Miss Supranational,“ prezradil Oklamčák.

Aktuálny ročník Miss Slovensko  bol mimoriadne vyrovnaný a vo finálovej dvanástke sa stretli tak krásne a rôznorodo talentované dievčatá, že s rozhodovaním mala problém aj samotná porota. „Do posledného čísla som nevedel, komu pridelím hlasy. Myslím si, že pre každého v porote to bolo veľmi náročné rozdať hlasy. Každý si robil zápisky a finálne rozhodovanie prebehlo v posledných sekundách,“ povedal generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega, ktorý bol aj členom poroty.