Novinári si vybrali svoju kráľovnú krásy: Novou Miss Press je Kristína Činčurová!

Finalistka s číslom 1 pochádza z Lučenca.

Finálový večer Miss Slovensko 2016 sa nezadržateľne blíži a my sa už budúci piatok dozvieme, ktorá dievčina z finálovej dvanástky sa stane novou kráľovnou krásy. Ako býva dobrým zvykom, aj tento rok sa krátko pred veľkým finále na tlačovej konferencii uskutočnila voľba Miss Press. O víťazke prvého čiastkového titulu rozhodli akreditovaní novinári, podľa ktorých je najkrajšia finalistka s číslom 1, Kristína Činčurová. „Veľmi ma to potešilo a veľmi si to vážim. Je to krásny začiatok týchto cien, takže sa teším. Možno som v to podvedome dúfala, ale neverila som tomu, lebo sú tu silné súperky, ktoré sú skvelé v rozhovoroch, takže som si nebola istá. Myslím si, že novinárov som zaujala svojou prirodzenosťou, ktorá je taká silná stránka. Vždy sa snažím byť sama sebou,“ povedala Kristína pre joj.sk

Mladučká rodáčka z Lučenca je momentálne v maturitnom ročníku na gymnáziu a keďže ju baví móda a umenie, v budúcnosti by chcela ísť študovať fashion manažment. Najvyššia finalistka Miss Slovensko sa zaoberá zdravou výživou, ktorou ako vraví, často obťažuje svojich blízkych. Obľubuje aj jogu, prostredníctvom ktorej relaxuje a naberá novú energiu. Rada sa smeje a miluje veselých ľudí.

Ktorá dievčina získa titul Miss Slovensko 2016? To sa dozviete počas finálového večera už 29. apríla v priamom prenose na JOJke!