Prečo vyhrala Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková? Vieme, čím zaujala porotu!

Aktuálny ročník prestížnej a na Slovensku najdlhšie vysielanej súťaže krásy Miss Slovensko vyvrcholil veľkolepým galavečerom a my poznáme novú kráľovnú krásy. V čom bola lepšia ako ostatné finalistky?

Je dobojované. V sobotu večer sa uskutočnilo finále aktuálneho ročníka prestížnej súťaže Miss Slovensko 2019 a my sme spoznali novú kráľovnú krásy. Korunku si vybojovala usmievavá Frederika Kurtulíková (4), ktorá zároveň získala aj titul Miss Gosh 2019. Víťazka sa venuje modelingu, vďaka ktorému je scestovaná a nadobudla tak množstvo skúseností. Tiež plynule ovláda tri cudzie jazyky. Nuž, a to boli presne dôvody, pre ktoré sa porota rozhodla dať jej svoj hlas. „Frederika je nádherná, o tom niet pochýb. Je však nielen krásna, ale aj inteligentná, príjemná, elegantná. Podľa môjho názoru je stelesnením novej kráľovnej krásy. Jej vystupovanie, keď sa možno porovnalo s mladšími dievčatami, bolo iné. Možno to nie je len o tom veku, ale aj o tých skúsenostiach. Pôsobila veľmi kľudne, pokorne a to oslovilo porotu najviac. Je veľmi dôležité aj to, že ovláda niekoľko cudzích jazykov. Najmä na svetovej súťaži Miss World,“ vysvetlila riaditeľka Miss Slovensko – Karolína Chomisteková.

​Frederika bola zo svojho triumfu veľmi prekvapená a tak niet divu, že bola mimoriadne dojatá. „Stále sa ešte trošku klepem. Bolo to také napätie, že ktoré meno zaznie. Predsa, pripravovali sme sa na to tri mesiace. Tiež som si predstavovala mojich rodičov, ako asi zareagujú, keby náhodou. Ale je to krásny pocit,“ povedala pre joj.sk. Miss Slovensko 2019 získala celkovo 25 cien. K tým hlavným patrí nový Hyundai i30 Fastback, exkluzívna dovolenka do Ománu od CK Hydrotour, 3-izbový byt na jeden rok v novostavbe Green Village, ročné flexibilné poistenie od NOVIS Poisťovne či honorovaná zmluva a letenka na svetovú súťaž Miss World 2019 od LGM Production.

Blahoželáme!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora