Poznáme víťazku Miss Slovensko 2021: Najkrajšou Slovenkou je Sophia Hrivňáková!

Aktuálny 26. ročník prestížnej a na Slovensku najdlhšie vysielanej súťaže krásy Miss Slovensko vyvrcholil galavečerom, ktorý bol plný krásnych žien, úžasných modelov, skvelých speváckych vystúpení a zábavy.

Prestížna súťaž krásy Miss Slovensko pozná svoju víťazku. Kráľovnou krásy pre rok 2021 sa stala Sophia Hrivňáková (3). Na druhom mieste skončila Sylvia Šulíková (4), ktorá získala titul 1. vicemiss. Na tretej priečke sa umiestnila Jana Vozárová (7), vďaka čomu nesie titul 2. vicemiss. O víťazke Miss Slovensko 2021 rozhodovala porota na čele s riaditeľom súťaže Miss Slovensko Michaelom Kováčikom. Okrem neho boli v porote: slovenská tenistka Dominika Cibulková, vizuálna umelkyňa Mikina Dimunová, oficiálna fotografka súťaže Miss Slovensko 2021 Petra Ficová, bývalá riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová, strieborný medailista v disciplíne K1 na OH 2020 v Tokiu, Jakub Grigar, módny fotograf Lukáš Kimlička a stand-up komik a moderátor Ráia Jemné – Bekim.

​Víťazka súťaže Miss Slovensko získa 25 zaujímavých cien. K tým hlavným patrí prenájom auta na jeden rok od spoločnosti AVIS MaxiRent, exkluzívnu dovolenku pre 2 osoby do fascinujúceho Ománu od CK Hydrotour i kompletne zariadený 3-izbový byt na jeden rok v jednom z projektov spoločnosti ISMONT.

03. Sophia Hrivňáková Skôr ako sa začala venovať štúdiu farmácie, trávila svoj voľný čas najmä tancom. Tomu sa venuje od svojich 9 rokov a napokon sa stala aj jednou z vedúcich detského tanečného súboru. Teraz vo svojom voľnom čase rada kreatívne líči, hoci najmä seba či svoje sestry. Do súťaže Miss Slovensko sa prihlásila preto, že na sebe rada pracuje a posúva sa vpred. A práve táto súťaž jej prišla ako vhodná výzva, na ktorú je pripravená. Zdroj: Miss Slovensko / Petra Ficová

​Počas finálového večera boli okrem hlavných titulov ocenené aj víťazky hlasovaní verejnosti vo viacerých kategóriách. Novou EVA Miss Sympatia 2021 je Júlia Ivanová (8), ktorá získala aj tituly Miss Úsmev 2021 a Miss Press 2021. O tom rozhodli akreditovaní novinári počas tlačovej konferencie. Titul Miss GOSH 2021 si odniesla Sophia Hrivňáková (3) a Miss Príjemný hlas 2021 získala Gréta Sobeková (5). 

Víťazky Miss Slovensko 2021 Zdroj: TV JOJ

Gratulujeme!