Výťažok z SMS hlasovania Miss Slovensko poputoval na dobrú vec: Aha, koľko vyzbierali!

SMS hlasovanie od divákov tento rok putuje pacientskej organizácii NIE RAKOVINE. Pozrite, akú krásnu sumu organizátori vyzbierali a ako ešte stále pomáhajú!

Rakovina krčka maternice a rakovina prsníka sú problémom, ktorý postihuje čoraz väčšie percento žien. Včasným odhalením hrčky sa však môže úspešne boj s chorobu zvládnuť. Aj preto súťaž Miss Slovensko podporuje pacientsku organizáciu NIE RAKOVINE. Na jedenástom ročníku dm Ženského behu ako organizátori súťaže Miss Slovensko mali tú česť so súčasnými aj minulými víťazkami Miss Slovensko podporiť práve túto organizáciu.

Na pódiu s hrdosťou odovzdali do rúk prezidentky a spoluzakladateľky pacientskej organizácie NIE RAKOVINE Jane Pifflovej Špankovej symbolický šek v hodnote 3000 eur naše aktuálne víťazky Miss Slovensko 2023, Daniela Vojtasová a Petra Siváková s titulmi EVA Miss Sympatia a I. Vicemiss Slovensko 2023. Táto suma predstavuje výťažok z SMS hlasovania projektu Miss Slovensko. Aj vďaka divákom a fanúšikom súťaže sa podarilo vyzbierať krásnu sumu, ktorá môže organizácii pomôcť stále napredovať!

Pomôcť pacientskej organizácii NIE RAKOVINE môžete aj vy zakúpením náramkov, ktorú nie len pomáhajú, ale sú aj veľmi štýlové. Zamilovali si ich aj naše krásne finalistky. Všetky informácie nájdete na tomto mieste.