Narodeninové prekvapenie Majku poriadne dojalo: Súperky ju darčekom k okrúhlinám dostali!

Toto sme tu ešte nemali! Piatkové finále aktuálneho týždňa Nákupných maniačok sa nieslo nielen v tónoch ružovej farby, ale trošku aj v slávnostnom duchu. Súťažiaca Majka totiž práve v deň nakrúcania oslavovala svoje okrúhliny. A súťažiace si pre ňu pripravili poriadne prekvapenie!

Súťažiaca Majka počas nakrúcania piatkovej časti oslávila okrúhle 70. narodeniny. Oficiálne sa tak zaradila k najstarším dámam, ktoré sa v Nákupných maniačkach objavili. Energická dôchodkyňa však každý deň dokazovala, že móda nie je otázkou veku, ale vkusu. Odrazila sa to aj na jej súťažnom outfite, ktorý porota vychválila do nebies. „Je to veľmi ženský outfit. Páči sa mi, že si navrstvila tie šaty aj s tým základným outfitom. Máš úžasné topánky. Tá kombinácia sýteho odtieňu nohavíc a sýteho odtieňu topánok vyzerá skvelo. Som veľmi milo prekvapená. Páči sa mi, že si v doplnkoch nešla do kovu, ale do plastových výrazných náušníc. Pre mňa je to jeden z najlepších outfitov týždňa,“ povedala Ema Fajnor. Chválami nešetril ani Marián Hornyák. „Pre mňa je to najlepší outfit tohto týždňa. Veľká gratulácia. Túto vetu používam len v prípade, že by som na tom outfite nič zásadné nemenil. Na tomto outfite by som naozaj nemenil nič,“ zhodnotil.

NM 24 - téma Ruzova finale Zdroj: TV JOJ

​Hoci boli porotcovia vo svojom bodovaní Majkinho outfitu naozaj veľmi štedrí, vyhrať sa jej nepodarilo. Aj napriek tomu však zažila veľké narodeninové prekvapenie, ktoré mali na svedomí jej súperky. Majka, my sme si pre teba pripravili také prekvapenie. Ty máš dnes narodeniny, oslavuješ krásnych 70 rokov a my sme sa s dievčatami rozhodli, že ti podarujeme túto krásnu tortičku. Je zdravá, nemusíš sa báť a želáme ti všetko najlepšie,“ povedala v mene celého tímu Čača držiac v rukách tortu. Majka bola nesmierne prekvapená a od dojatia sa až rozplakala. Nuž, aj takéto vedia byť Nákupné maniačky!

NM 24 - téma Ruzova finale Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!