Dôchodkyňa Mária v šatníku prekvapí odvážnym a štýlovým kúskom: Ako z módnej prehliadky!

V Nákupných maniačkach súťažia dámy z rôznych vekových kategórií a pravidelne dokazujú, že móda nie je otázkou toho, koľko má človek rokov, ale toho, či má vkus. Živým príkladom bude aj dnešná súťažiaca Mária, ktorej šatník je plný štýlových a módnych kúskov!

V ikonických Nákupných maniačkach neexistuje vekové obmedzenie a ukázať sa v nich môžu dámy s akýmkoľvek dátumom narodenia. Tento týždeň nám svoje schopnosti vyskladať outfit na zadanú tému ukáže jedna z najstarších súťažiacich, aké sme v relácii mali, a to dôchodkyňa Mária, ktorá počas nakrúcania oslávila okrúhle 70. narodeniny. Aktívna seniorka je dôkazom toho, že móda nie je o veku. „Módu mám rada odmalička. Milujem kombinácie farieb a ja módu beriem ako sebarealizáciu. Môj názor je, že vek je len číslo a treba sa na seba pozrieť aj s humorom. Ja veľmi rada hovorím: Zozadu gymnázium, spredu múzeum,“ zavtipkuje v relácii.

NM 24 - dochodkyna Maria - stylovy kusok Zdroj: TV JOJ

​Skôr než sa vyberie na nákupy, ukáže pred kamerami svoj šatník a dozaista prekvapí jedným konkrétnym kúskom. A to štýlovým trenčkotom so zebrovanou potlačou.Kúsok zo second handu je aj tento trenčkot, ktorý veľmi milujem. Má zvierací vzor. Vnučka sa ma spýtala: Babka, ty si zebra? Takže, áno, som zebra,“ povie Mária. Tento plášť vychváli aj porota. Zebrový vzor to ja môžem a v podobe takéhoto plášťa alebo kabátiku sa mi naozaj páči. Môže to byť veľmi šmrncové a také New Yorkské. Že mám pocit, že bežne slovenské ženy, aj takéto dospelejšie, staršie, nevidíme sa tak odvážne obliekať. Mne sa to veľmi páči,“ zhodnotí Ema Fajnor. Ako sa bude Márii dariť pri nákupoch? Zahviezdi v téme Ružová?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!