Nasi - headfoto

Rodičovské umenie je drina: V novom seriáli si na svoje príde celá rodina!

Už čoskoro zmeníte pohľad na vašu famíliu.

Na JOJku mieri nový komediálny seriál, ktorého tematika je každému blízka, preto sa pri jeho sledovaní nebude nudiť nikto z nás. Pod seriálovou značkou Naši sa budeme pravidelne stretávať s novými príbehmi z rodinného života Lujzy a Mariána Rodinovcov a ich detí: Tomáša, Olivera a najmladšieho Samka. Naši vychádzajú z kanadskej predlohy, ktorá sa s úspechom dožila až ôsmich sérií.  

V seriáli sledujeme obraz života päťčlennej rodinky s občasným mierne ironickým podtónom, prirodzeným pre normálne vzťahy medzi deťmi a rodičmi. S ich príhodami a situáciami plnými humoru sa ľahko stotožní každý rodič. Vďaka tomuto seriálu výrazne zmeníme pohľad, akým nazeráme na súčasnú rodinu.

Každá epizóda bude pozostávať z niekoľkominútových skečov, ktoré postupne ilustrujú, aké náročné a krehké umenie je rodičovstvo. Tvorcovia seriálu sa rozhodli dať priestor skutočným rodičom, ktorí obdobné problémy zažívajú aj na vlastnej koži, a rovnako detským hercom, ktorí zas hľadia na rodinný život z opačnej stránky. Preto nie je žiadnou náhodou, že v hlavných úlohách uvidíme skvelých hercov: Lujza Garajová Schrameková, Mariána Miezgu, Gregora Milera, Davida Krajčíka a Maxa Bolfa.