Do práce s problémami: Čo sa prihodilo Lujze Garajovej Schramekovej počas nakrúcania?

Aj ona je len človek.

Herečka Lujza Garajová Schrameková sa do povedomia divákov televízie JOJ dostala najmä vďaka komediálnemu seriálu NAŠI, v ktorom hrá manželku a matku Lujzu Rodinovú. Na krku má troch chalanov a muža, ktorý je na prahu štyridsiatky príkladom zdráhavej zodpovednosti. A tak takmer všetko zostáva len na nej. Svoj profesionálny i súkromný život vníma ako súpis povinností, pričom lavíruje medzi snahou o pracovné naplnenie a túžbou byť so svojimi deťmi. Lujza berie svoju postavu vážne a snaží sa zo všetkých síl dodržiavať harmonogram nakrúcania. Dokonca aj na úrok vlastného zdravia. Počas nakrúcania ďalšej série tohto obľúbeného seriálu prišla na pľac dokonca so zdravotnými problémami. Seklo ju v krížoch. "Nie je sranda, keď sa to stane, a preto sa snažím byť opatrná. Musím si dávať pozor a začať tiež cvičiť. Platí aj to, čo povie každý lekár, nebyť v strese, o čo sa snažím aj ja," priznala herečka pre joj.sk.

​Lujza sa však objavuje aj v ďalších projektoch televízie JOJ. Vystupuje v stand-up comedy šou Silné reči, kde táto talentovaná a pohotová herečka vtipne hovorí okrem iného aj o problémoch manželského života či výchove detí. Lujza však zažiarila aj v seriáli Panelák, kde sa objavila ako svojrázna zubárka Timea Kirschner, či v reláciách Heslo, Nikto nie je dokonalý alebo Inkognite, kde sa zapísala do dejín, pretože bola prvým tajným hosťom, ktorého hádači neuhádli.

​Hviezda Lujzy Garajovej Schramekovej stúpa a čoraz viac sa teší diváckej obľube. Preto sa dostala do druhého kola ankety OTO. O sošku bojuje aj seriál NAŠI. Ak chcete dať svoj hlas Lujze Garajovej Schramekovej alebo seriálu NAŠI, neváhajte! Hlasovanie sa končí už o pár dní. Slávnostné vyhlasovanie výsledkov bude už 17. marca.

Neváhajte a zahlasujte za svojich obľúbencov!