Navstevnici - Vera

Vera Wisterová

Novou šou Návštevníci nás bude celú jeseň sprevádzať ostrieľaná moderátorka Vera Wisterová, ktorá je divákom televízie JOJ veľmi dobre známa. Patrí totiž medzi hosťujúcich hádačov v obľúbenej zábavnej relácii Inkognito. V minulosti moderovala množstvo rôznych relácií zaraďuje sa medzi dámy, ktoré mali tú česť moderovať Ples v opere. V súkromí vedie pokojný rodinný život po boku milovaného manžela Jeremyho, s ktorým má dvoch synov – Harlowa a Thea.

Čo pre vás znamená moderovanie Návštevníkov?
Moderovanie Návštevníkov je pre mňa jedinečný spôsob, ako si vyskúšať návrat do minulosti, na vlastnej koži zažiť, ako vyzeral svet pred takmer 200 rokmi. 

Prezraďte nám, ako to vyzerá na panstve?
Prekvapilo ma, s akou dôslednosťou je panstvo pripravené. Tvorcovia šou mysleli na všetky detaily. Keď tam človek strávi istý čas, skutočne získa pocit, že sa vrátil naspäť do histórie. Na dvore nič nenasvedčuje tomu, že sa píše rok 2016. 

Čo vás zaujalo na živote v 19. storočí?
Zaujal ma celkový životný štýl: ľudia sa prevažne živili remeslami a fyzickou prácou, čo bolo oveľa namáhavejšie ako dnešné sedenie v kancelárii, a preto ľudia v 19. storočí aj viac jedli. Nebola televízia či internet a aby sa v tom čase ľudia zabavili, trávili veľa času vzájomnými rozhovormi, čo sa mi páči. Dnes už spolu tak veľa nehovoríme.  

Viete si predstaviť, že by ste žili tak ako naši súťažiaci?
Ja osobne by som život súťažiacich asi nezvládla. Potrebujem občas vypnúť, mať ticho a byť úplne sama, čo účasť v tejto historickej šou neumožňuje.

Zdroj: TV JOJ