Šľachetný čin Anety Pariškovej s manželom: Pomáhajú tým, čo to najviac potrebujú!

Obľúbená moderátorka spravodajských relácií Aneta Parišková sa opäť odela do netradičného outfitu. Nielen v neformálnom oblečení, ale aj nálade sa spolu s manželom Miroslavom vybrali za tými, ktorí ich pomoc potrebujú.

Sympatická moderátorka je neodmysliteľnou súčasťou nášho spravodajstva už dlhé roky. Kým v štúdiu ju, pochopiteľne, uvidíte len v slušivom kostýme, na sociálnej sieti sa s fanúšikmi delí aj o fotky zo svojho súkromia. Aneta Parišková sa okrem spravodajstva venuje aj vedeniu vlastnej škôlky či rôznym „moderovačkám“. Prioritou sú však pre ňu jej malí fešáci a manžel Miroslav. Okrem toho však stíhajú aj to, na čo väčšina ľudí nemá, respektíve skôr nechce mať čas. Konkrétne ide o pomoc ľuďom, ktorí to najviac potrebujú.

​Aj preto sa obľúbená moderátorka spolu s manželom pred pár dňami vybrala do útulku Oáza pri Košiciach, v ktorom nachádzajú útočisko stovky ľudí v krajnej núdzi a bez domova. "Nedeľa u pána farára Gombitu v centre Oáza pri Košiciach. Spolu s mojím manželom Mirkom sme videli, ako tu žijú bezdomovci, o aké hospodárstvo sa starajú, ako pracujú a snažia sa vylepšiť prostredie, v ktorom žijú. Radi im budeme pomáhať aj naďalej," napísala moderátorka k fotografii zo spomínaného zariadenia. Okrem šľachetného činu tak Aneta s Miroslavom ukázali inšpiráciu ďalším ľuďom, ktorí majú možnosť pomôcť, no len nevedia, ako. Veríme, že ich pomoc padne na úrodnú pôdu. 

Anetu Pariškovú môžete vidieť každý pracovný deň v Novinách o 17!