Zásnuby, aké by ste nechceli zažiť: Romantickú chvíľu prekazil Anete Pariškovej nečakaný problém!

Hosťom Lujzy Garajovej Schramekovej bude v dnešnej časti relácie Čau Lujza! Aneta Parišková spolu s manželom Miroslavom. Obaja prezradia zaujímavé príhody zo svojho spoločného života.

​Moderátorka Novín o 17 Aneta Parišková sa tento rok po tretíkrát vydala. Vernosť a lásku sľúbila Miroslavovi Polakovičovi, ktorému povedala svoje áno ešte koncom júna. Aneta tak už tretíkrát vstúpila do zväzku manželského. Tomuto aktu predchádzali originálne zásnuby. Dnes už niekoľkomesačný Anetin manžel Miro svoju milú požiadal o ruku vo všedný februárový deň v nedeľu večer. Obaja boli unavení, Parišková sa v ten deň vrátila domov z moderovania plesu na východnom Slovensku. Jej dnes už manžel zas doletel zo služobnej cesty v Amsterdame. Obaja sa stretli zmorení po celom dni doma.  Ešte neskoro večer šiel Miro na nákup do potravín, zatiaľ čo ho Aneta čakala vo vyťahaných teplákoch doma.

Svadobné dreváky, v ktorých si Aneta našla zásnubný prsteň Svadobné dreváky, v ktorých si Aneta našla zásnubný prsteň Zdroj: TV JOJ

​​Po návrate domov mu pomáhala vybaľovať nákup, keď zrazu v taške zbadala svadobné, na mieru ručne vyrezávané, holandské dreváky. Miro Anetu nabádal vyskúšať si ich. Keď jej však akosi nešli sadnúť, naznačil jej, že v nich niečo asi bude skryté. Tak aj bolo. V drevákoch si moderátorka našla škatuľku s prsteňom. Jej vtedy ešte budúci manžel ju následne požiadal o ruku. V tej chvíli však nečakali, že všetko dopadne tak trochu inak, než pôvodne plánovali. "Pokračovala romantická chvíľa a potom, že poďme si na to pripiť. Keď Mirko nalial do jedného pohárika, do druhého pohárika, tak sa ozval obrovský rev a zvracajúci Gabrielko prišiel do obývačky. Ani sme to víno nedopili a išli sme čistiť posteľ, čo trvalo asi do polnoci," spomína si Aneta na nečakaný záver zásnub. Ešte viac zo svojho súkromia prezradila moderátorka spolu s manželom Mirom Lujze Garajovej Schramekovej v relácii Čau Lujza!, ktorú uvidíte už dnes večer na JOJke!

Anetu Pariškovú uvidíte v relácii Čau Lujza! dnes o 21:35 na JOJke!