Tehuľka Dana Čapkovičová prezradila pohlavie bábätka: Aha, ako rafinovane to oznámila!

Moderátorka spravodajstva pod srdcom nosí svoje druhé dieťa a už čo nedivieť sa aj vypýta na svet. Hoci doposiaľ nechcela prezrádzať žiadne bližšie detaily o svojom tehotenstve, teraz to zmenila. Na sociálnej sieti totiž prezradila, aké pohlavie má jej bábätko.

Moderátorka Dana Čapkovičová sa v novembri 2018 stala po prvý raz maminou, keď priviedla na svet dcérku Sárku, ktorú vychováva s manželom Kamilom. Už krátko po pôrode však vedela, že nechce ostať len pri jednom dieťati. Ich prianie sa minulý rok naplnilo a moderátorka na prelome novembra a decembra oznámila ich radostnú novinu.Chceli sme Vám len povedať, že sa nám o 3 mesiace narodí macko. Obe sa cítime dobre a všetci sa veľmi tešíme na ďalšie úžasné dobrodružstvo,“ napísala Dana na svojom profile na Instagrame.

Blondínka vtedy nechcela prezrádzať žiadne detaily, no s blížiacim sa pôrodom fanúšikom predsa len oznámila, aké bude mať pohlavie. A urobila to naozaj rafinovane. „Len pred chvíľkou sme chystali výbavičku pre teba a teraz už spolu chystáme výbavu pre bračeka,“ napísala Čapkovičová k fotke, na ktorej pózuje s dcérkou Sárou pri tmavomodrom kočíku. Jej prvorodené dieťa sa na príchod súrodenca nesmierne teší. „Už niekoľko mesiacov sa denne bavíme na tom, aké mu vymýšľa mená. Už dokonca odmieta sedieť v detskej stoličke a vyradila ju pre súrodenca,“ povedala pre joj.sk dojatá tehuľka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Capkovicova (@dana_capkovicova)